Direct 4 gratis schilderwerk offertes

Goede schilder voor de beste prijs? Vraag direct gratis schilderwerk offertes aan en vergelijk tot wel 4 schilderbedrijven die in jouw regio actief zijn!

Bespaar tijd & geld
Direct 4 gratis schilderwerk offertes

Online offerte schilderwerk aanvragen

Vrijblijvend en gratis offertes schilderwerk aanvragen doe je eenvoudig via Slimster.

 1. Vul bovenstaand schilderwerk offerte formulier in
 2. Wij gaan op zoek naar de beste 4 schildersbedrijven voor jouw opdracht
 3. Ieder schildersbedrijf stuurt je een offerte
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies de beste deal voor jou

Waarom offerte schilder vergelijken via Slimster?

Zoek je offertes voor schilderwerk in of rondom je woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je offerte schilderwerk buiten of offerte schilderwerk binnen. Maar je wilt wel dat de schilderwerkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Via Slimster kom je in contact met schilders die ervaren en vakkundig zijn. Vraag gratis schilder offertes aan door het formulier in te vullen. Na jouw aanvraag gaan wij in ons netwerk van 1031 vakschilders op zoek naar de beste 4 schilders die in jouw regio werken en bij jouw wensen passen.

We hebben hier wel wat informatie voor nodig, zoals jouw wensen voor het schilderwerk en je adresgegevens. Je adresgegevens zorgen ervoor dat we je kunnen matchen met schilders die in je buurt werken: zo houd je de voorrijkosten lekker laag. Je ontvangt een e-mail met een overzicht van de schilders naar wie we jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Offerte schilderwerk: waarop letten?

Schilder offerte

Hoe kun je een goede schilder offerte herkennen? De vakmannen sturen je allemaal een schilderwerk offerte toe, die jij vervolgens naast elkaar legt. Maar hoe kun je schilderwerk offertes het beste vergelijken? Wij raden je aan om te kijken naar de volgende termen op de offerte:

 • Vaste prijs: staat er een vaste prijs op de offerte, zodat je van tevoren weet wat het totaalbedrag is?
 • Uurtarief: bepaalde schilderwerkzaamheden worden per uur vermeld op de schilder offerte.
 • Richtprijs: staat er een gemiddelde richtprijs op de offerte? Dan wordt gesproken van een open offerte: de exacte prijs wordt pas vastgesteld als de schilderwerkzaamheden zijn afgerond.

Daarnaast is het verstandig om je te verdiepen in ieder schildersbedrijf:

 • Heeft de schilder goede referenties?
 • Is de schilder in het bezit van keurmerken?
 • Is de schilderofferte aantrekkelijk geprijsd?

Beste schilder offerte vinden voor jou

Heb je een of meerdere schilders gevonden die bij je passen? Maak dan een vrijblijvende afspraak om ze beter te leren kennen. Je kunt tijdens de afspraak al je vragen stellen, alternatieven bespreken en over de schilderwerk offerte onderhandelen. Worden er nieuwe afspraken gemaakt, dan zal de vakman een nieuwe schilder offerte maken die nóg beter bij je wensen aansluit. Uiteindelijk maak jij goed geïnformeerd een keuze voor het schildersbedrijf met de beste offerte voor schilderwerk.