• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Trapverlichting bij traprenovatie

  Trapverlichting bij traprenovatie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Traprenovatie met verlichting

  Op trappen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van verlichting. Het toevoegen van trapverlichting brengt verschillende voordelen met zich mee. Door LED-verlichting te gebruiken, wordt er ook nog eens weinig stroom verbruikt. Het is momenteel zeer populair om te kiezen voor een traprenovatie met verlichting.

  Voordelen verlichting op trap

  • Veiligheid verhogen
  • Decoratieve functie
  • Moderne uitstraling
  • Gaat lang mee
  • Betaalbaar

  Wat kost trapverlichting?

  Soort verlichting
  Prijs*
  Led verlichting op trap € 15 - 35 per stuk of trede

  * Meerprijs trapverlichting bij volledige traprenovatie, incl. montage en btw.

  De prijs van trapverlichting is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort verlichting, het aantal traptreden en de positie van de verlichting. Trapverlichting is al verkrijgbaar vanaf enkele euro's per LED-spot of LED-strip, maar de prijs kan flink oplopen afhankelijk van je wensen.

  Renovatie inclusief trapverlichting

  Traptrede verlichting maken

  trapverlichting led

  Loop jij vaak in het donker op de trap, maar wil je niet steeds een felle lamp aandoen? Een trap met licht onder de traptreden is dan een ideale optie. Met verlichte traptreden zie je waar je loopt en voorkom je ongelukken. Je hebt grofweg 2 opties voor traptreden verlichting:

  1. Onderkant traptreden verlichting
  2. Bovenkant traptreden verlichting

  Ga je voor verlichting op of onder je traptreden, dan is LED verlichting de beste optie. Je hebt de keuze uit spots of strips. Een specialist kan deze trap verlichting netjes wegwerken.

  Trapleuning verlichting

  trapverlichting plaatsen

  Een trapleuning zorgt voor extra veiligheid als je op de trap loopt. Een trapleuning met verlichting is nóg veiliger. Laat de trapleuning verlichten zodat het licht op de trap schijnt. Zo wordt je hele trap veiliger. Enkele mogelijkheden met verlichte trapleuning?

  • Trapleuning verlichting met schakelaar
  • Trapleuning verlichting met bewegingssensor
  • Trapleuning verlichting met dimmer

  Zijkant trap verlichting

  Wil je de zijkant van de trap verlichten, maar geen gaten in de muur maken? Kies dan voor trapwangen verlichting, dit zorgt voor een mooi effect.

  Muur verlichting bij trap

  zijkant trap verlichting

  De kans dat jouw trap aan minimaal één muur grenst, is groot. Maak hier gebruik van en verlicht jouw trap vanuit de wand. Spotjes in of op de muren zijn erg populair. Ze zijn subtiel, maar geven voldoende licht om veilig de trap af te lopen.

  Natuurlijk kun je ook verlichting in het plafond boven de trap plaatsen. Veel van de voorgaande opties bieden een zacht en sfeervol licht. Wil je feller licht hebben op je trap, dan is het verstandig om een lamp op te hangen of spots in het plafond te verwerken.

  Soorten verlichting

  Er zijn verschillende soorten trapverlichting. Denk hierbij aan:

  • Inbouwspots als trapverlichting
  • Opbouwspots als trapverlichting
  • LED-strips als trapverlichting

  Door gebruik te maken van LED-verlichting, wordt er weinig elektriciteit verbruikt. Je kunt ook voor trapverlichting met een bewegingssensor kiezen. De verlichting gaat dan pas aan zodra er iemand op de trap loopt.

  Bespaar slim op de voorrijkosten Laat al je trappen tegelijkertijd bekleden. De vakman hoeft dan slechts eenmaal reiskosten te rekenen, waardoor je eenvoudig geld bespaart.

  Direct gratis trapbekleding offertes aanvragen

  Ga je jouw trap renoveren met verlichting? Vraag dan vrijblijvend traprenovatie offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt zelf de verschillende prijsopgaven en beslist wie de beste deal heeft.

  Vergelijk 211 traprenovatie specialisten

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal