Kosten trap bekleden met linoleum

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten
Minimale kosten € 100
Gemiddelde kosten € 140
Maximale kosten € 190
Gemiddelde prijs linoleum traprenovatie

Linoleum biedt een natuurlijke manier om je trap te bekleden. Ga je jouw trap een nieuw uiterlijk geven en vind je duurzaamheid en hygiëne belangrijk? Dan is een linoleum trapbekleding een ideale mogelijkheid voor jou.

Voordelen linoleum traprenovatie

 • 100% natuurlijk
 • Anti-allergeen
 • Geluiddempend
 • Kleurvast

Nadelen linoleum traprenovatie

 • Niet 100% vochtbestendig
 • Vuil en beschadigingen snel zichtbaar

Wat is linoleum?

Linoleum is een natuurlijke manier om je trap te bekleden. Ga je jouw trap een nieuw uiterlijk geven en vind je duurzaamheid en hygiëne belangrijk? Dan is een linoleum trapbekleding een ideale mogelijkheid voor jou.

Kosten trap bekleden met linoleum

Materiaal Prijs* Offerte
Linoleum € 140 per trede

* Gemiddelde prijs linoleum trede, incl. plaatsing en btw.

Het bekleden van een trap met linoleum brengt bepaalde kosten met zich mee. De prijs van een linoleum traprenovatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort trap en de afwerking. Ook de montage is van invloed op de prijs.

Ben je benieuwd naar de kosten om een trap met linoleum te bekleden? In de tabel vind je een indicatie van de prijs per trede. Wil je de exacte linoleum trapbekleding prijs weten?

Linoleum trapbekleding prijzen vergelijken
Traprenovatie offerte
Meer inspiratie opdoen?
Traprenovatie voorbeelden

Prijsopbouw traprenovatie linoleum

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Soort linoleum

Linoleum is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. De kleur van dit materiaal zal amper vervagen door de jaren heen.

Linoleumstroken- of tegels die met lijm worden geplaatst, kunnen vlak na plaatsing verkleuren. Dit komt door de olie die in het linoleum verwerkt zit. De verkleuring trekt na de blootstelling aan licht binnen 24 uur weg.

Soort trap

De soort trap is van invloed op de traprenovatie prijs. Het bekleden van een rechte trap is bijvoorbeeld goedkoper dan de renovatie van een gedraaide trap. Ook een open trap renovatie is voordeliger dan een dichte trap.

Afwerking van de trap

Wordt jouw trap bekleed met linoleum? Dan kan je ervoor kiezen om extra opties toe te voegen, zoals trapwangen of een nieuwe trapleuning.

Trap laten bekleden door vakman

Het bekleden van een trap met linoleum is een arbeidsintensieve klus. De trap moet correct zijn opgemeten en vrij zijn zijn verf- en lijmresten. Door een vakkundige specialist in te schakelen, weet je zeker dat de plaatsing goed gebeurt.

Voordelen linoleum traprenovatie door Slimster-vakman

 • Doorgaans renovatie in één dag
 • Garantie na plaatsing
 • Vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Opruimen bouwafval
Slim op de kosten besparen
Schakel de hulp in van een lokale of regionale vakman. Zo vallen de voorrijkosten van het bedrijf een stuk lager uit dan normaal.

Geniet van nieuw linoleum op je trap

Kosten trap bekleden met linoleum

Voorzie je trap van een nieuwe uitstraling door hem met linoleum te laten bekleden. Deze milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke oplossing is eenvoudig te plaatsen door de specialisten in het Slimster-netwerk. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk regionale bedrijven.

277 traprenovatie specialisten vergelijken

TrapXpress
Prostairs
Daniels traprenovatie
bhg traprenovatie
AMG traprenovatie
GP Decor
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis traprenovatie offertes?
Geheel vrijblijvend
Kosten trap bekleden met linoleum