• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Kosten spiltrap bekleden

  Kosten spiltrap bekleden

  Traprenovatie offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Een spiltrap is een blikvanger in een woning: deze trap neemt weinig ruimte in beslag maar heeft een unieke uitstraling. Wat zijn de mogelijkheden bij het renoveren van een spiltrap?

  Voordelen spiltrap renoveren

  • Binnen 1 dag te realiseren
  • Gewenste stijl creëren
  • Diverse materialen mogelijk
  • Goedkoper dan dichte trap renoveren

  Nadelen spiltrap renoveren

  • Beschadigingen sneller zichtbaar

  Wat is een spiltrap?

  Een spiltrap is een combinatie van een open trap en een draaitrap. Bij een spiltrap lopen de traptreden rondom een paal omhoog. De trap neemt hierdoor weinig ruimte in beslag en is dus ideaal in kleinere ruimtes of woningen. Een wenteltrap en spiltrap worden nogal eens door elkaar gehaald.

  Kosten spiltrap renoveren

  Materiaal
  Prijs per trede*
  Slijtvast
  Geluiddempend
  Laminaat trapbekleding € 165 +++ -
  Eikenhout trapbekleding € 185 +++ -
  Pvc trapbekleding € 145 +++ +
  Linoleum trapbekleding € 140 ++ +
  Tapijt trapbekleding € 45 ++ ++
  Sisal trapbekleding € 65 +++ ++

  *Gemiddelde prijs per overzettrede.

  Wat kost een spiltrap renoveren? De prijzen van een spiltrap renovatie worden bepaald door de trapbekleding en de manier waarop je de trap laat renoveren. Ook spelen eventuele accessoires een rol. Een open spiltrap is goedkoper dan een dichte trap, aangezien je geen stootborden hoeft te kopen. Bekijk de trapbekleding prijzen per materiaal. Liever de exacte prijs weten?

  Spiltrap renoveren?

  renoveren spiltrap
  Voorbeelden bekijken?

  Materiaal spiltrap bekleden

  Hoe spiltrap bekleden?

  Een spiltrap kan je op diverse manieren bekleden. Zo kan je alleen de bovenzijde van de traptrede bekleden, maar vaker wordt er een dubbele afwerking gebruikt. De trap wordt dan rondom bekleed, wat voor een mooiere en strakkere uitstraling zorgt.

  Wil je daarnaast geen open spiltrap meer? Laat dan de open trap dichtmaken. De trap wordt zo veiliger; er worden namelijk stootborden tussen de traptreden geplaatst.

  Accessoires voor spiltrap

  Heb je een specifieke spiltrap renovatie voor ogen? Laat dan niet alleen de traptreden bekleden, maar zorg voor een prachtige en complete afwerking van de trap.

  Spiltrap bekleden door ervaren specialist

  Is het tijd om je spiltrap opnieuw te bekleden? Schakel de hulp in van een ervaren traprenovatie specialist en laat de trap geheel in stijl renoveren. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en kom in contact met maximaal 4 specialisten die in jouw regio actief zijn. Vergelijk de specialisten en kies degene die jouw opdracht krijgt.

  213 traprenovatie bedrijven vergelijken

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal