Sisal trapbekleding kosten

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten
Minimale kosten € 55
Gemiddelde kosten € 65
Maximale kosten € 75
Gemiddelde prijs sisal trapbekleding per trede

Wil jij jouw trap op een mooie en duurzame manier stofferen? Ga dan voor een sisal trapbekleding. Dit veelgebruikte materiaal op trappen is milieuvriendelijk én onderhoudsvriendelijk.

Voordelen sisal trapstoffering

 • Natuurlijk product
 • Lange levensduur
 • Zeer slijtvast
 • Onderhoudsvrij
 • Antistatisch
 • Isolerend

Nadelen sisal trapstoffering

 • Vlekken lastig verwijderen
 • Kan na verloop van tijd gaan rafelen

Kosten trap stofferen met sisal

Materiaal Prijs* Offerte
Sisal € 65

* Vanaf-prijs sisal per trede, incl. plaatsing en btw.

Wat kost een trap met sisal trapbekleding? Laat je jouw trap met sisal stofferen, dan zijn er verschillende factoren van invloed op de prijs. De sisal soort, de type trap en de afwerking spelen een rol. Benieuwd naar de exacte prijs voor jouw sisal trapbekleding?

Trap met sisal trapbekleding
Gratis offertes

Prijsopbouw sisal trap stofferen

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Materiaalkosten sisal trapbekleding

De prijs van een sisal trapbekleding wordt voor het grootste deel bepaald door het materiaal. Sisal tapijt is er in verschillende soorten, maar de prijs wordt ook bepaald door het soort trap wat je laat stofferen.

Soorten sisal

Sisal is een natuurtapijt, gemaakt van de Agave plant. De stevige vezels van deze plant worden gebruikt om vloerbedekking van te weven. Het sisal tapijt kan vele weefpatronen en kleuren bevatten. Wil je liever een sisal traploper dan sisal vloerbedekking op de trap? Ook dat is mogelijk.

Soort trap

Iedere traprenovatie brengt andere kosten met zich mee. Bekijk hier de mogelijkheden per soort trap:

Extra opties sisal trapbekleding

Balustrade

Balustrade

Wil je je trap of de ruimte om het trapgat beveiligen? Laat dan je huidige balustrade vervangen of laat een nieuw hekwerk plaatsen. Dit biedt je niet alleen meer veiligheid in huis, maar zorgt ook voor een mooie uitstraling.
Balustrade
Trapleuning

Trapleuning

Ga je jouw trap renoveren en een nieuwe trapleuning laten plaatsen? Trappen hebben vrijwel altijd een trapleuning, vanwege de veiligheid. Bij open trappen kan dit ook een balustrade zijn. Wat zijn de mogelijkheden met een trapleuning?
Trapleuning
Trapverlichting

Trapverlichting

Op trappen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van verlichting. Het toevoegen van trapverlichting brengt verschillende voordelen met zich mee. Door LED-verlichting te gebruiken, wordt er ook nog eens weinig stroom verbruikt. Het is momenteel zeer populair om te kiezen voor een traprenovatie met verlichting.
Trapverlichting
Trapwangen

Trapwangen

Heeft jouw trap trapwangen? Bij een traprenovatie worden ook meestal trapwangen vervangen of opnieuw bekleed. Heeft jouw trap geen trapwangen en wil je deze wel toevoegen? Ook dat kan.
Trapwangen

Trap met sisal laten bekleden door vakman

Wil je jouw trap laten bekleden met sisal, schakel dan de hulp in van een ervaren traprenovatie specialist. De vakmannen in het Slimster-netwerk weten hoe ze jouw oude trapbekleding moeten verwijderen en de sisal trapbekleding moeten aanbrengen. Met een ervaren vakman kom je niet voor verrassingen te staan.

Voordelen sisal trapbekleding door Slimster vakman

 • Doorgaans renovatie in één dag
 • Garantie na plaatsing
 • Vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Opruimen bouwafval
Besparen op de reiskosten
Schakel de hulp in van een lokale of regionale vakman. Zo vallen de voorrijkosten van het bedrijf een stuk lager uit dan normaal.

Trap met sisal stofferen door ervaren stoffeerder

Sisal trapbekleding kosten

Laat je trap stofferen met sisal trapbekleding voor een mooie uitstraling. Een ervaren vakman weet precies hoe hij of zij de sisal moet aanbrengen op de traptreden, waardoor je lang geniet van kwalitatieve trapbekleding. Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

277 trapstoffeerders vergelijken

Woninginrichting Ricardo Dap
Rochelle Stoffeerderij
Kossen Woninginrichting Trapstoffering
GP Decor Trapstoffering
De Trapstoffeerder
DCC Floor Solutions
Olsder Woningstoffering
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis stofferen offertes?
Geheel vrijblijvend
Sisal trapbekleding kosten