Javascript is disabled, features may not work
Kosten steektrap bekleden
Vergelijk beste traprenovatie deals
  • Gratis & vrijblijvend

Kosten steektrap bekleden

Heb jij een rechte trap of steektrap in je woning en is het tijd voor een opknapbeurt? Laat je steektrap renoveren door een ervaren vakman en creëer de uitstraling die jij voor ogen hebt.

  • Binnen 1 dag te renoveren
  • Veel mogelijkheden
  • Voordeliger dan gedraaide trap
  • Open en dicht mogelijk
  • Gladde treden kunnen gevaarlijk zijn

Wat is een steektrap?

Een steektrap is een andere benaming van een rechte trap. Deze steektrap is beschikbaar als open trap of dichte trap; afhankelijk van het gebruik van stootborden. Slijtageplekken of beschadigingen verdwijnen eenvoudig door een steektrap renovatie.

steektrap bekleden
Voorbeelden bekijken?
Traprenovatie inspiratie
Materiaal
Prijs per trede*
Slijtvast
Geluiddempend
Laminaat trapbekleding € 165 +++ -
Eikenhout trapbekleding € 185 +++ -
Pvc trapbekleding € 145 +++ +
Linoleum trapbekleding € 140 ++ +
Tapijt trapbekleding € 45 ++ ++
Sisal trapbekleding € 65 +++ ++

*Gemiddelde prijs per overzettrede.

Wat kost een steektrap bekleden? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort trapbekleding en de manier waarop je de trap bekleed. Maar ook extra accessoires zijn van invloed op de prijs. We hebben een indicatie van de traprenovatie prijzen op een rij gezet per materiaal. Liever de exacte prijs weten?

Rechte trap renoveren?
Traprenovatie offerte
rechte trap bekleden

Een steektrap renovatie biedt verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze wat betreft de soorten trapbekleding, maar ook qua manier van bekleden en accessoires. Zo kan je altijd de trap samenstellen die jij voor ogen hebt en die binnen jouw budget past.

Hoe een steektrap bekleden?

Hoe een steektrap bekleden?

Het bekleden van een steektrap kan op verschillende manieren. Zo kan je een open steektrap enkel bovenop de traptreden bekleden of compleet rondom de traptreden afwerken. Heb je een gesloten steektrap? Deze rechte trap kan je dan renoveren met behulp van overzettreden of trapbekleding in de vorm van tapijt of linoleum.

Laat je rechte trap of steektrap afwerken volgens jouw wensen: je hebt verschillende mogelijkheden.

Laat rechte trap bekleden door ervaren vakman

Zoek je een traprenovatie specialist die jouw steektrap kan renoveren? Vraag dan gratis traprenovatie offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 specialisten die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de specialisten op prijs-kwaliteitverhouding en beslist wie jouw opdracht krijgt.

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal