Javascript is disabled, features may not work
Kosten wenteltrap bekleden
Vergelijk beste traprenovatie deals
  • Gratis & vrijblijvend

Kosten wenteltrap bekleden

Heb je een wenteltrap in je huis en is deze aan een opknapbeurt toe? Laat je wenteltrap bekleden in jouw gewenste stijl en creëer de uitstraling die je voor ogen hebt. Ontdek hier alles over het renoveren van je wenteltrap.

  • Blikvanger in ruimte
  • Binnen 1 dag te renoveren
  • Diverse materialen mogelijk
  • Verschillende stijlen creëren
  • Meest gerenoveerde trap

Wat is een wenteltrap?

Een wenteltrap is een gedraaide trap met gesloten of open traptreden. De wenteltrap, ook wel draaitrap genoemd, is de meest voorkomende trap in Nederlandse woningen. Deze trap is beschikbaar met verschillende draaiingen en vormen; hoe meer draaiingen er in de trap zitten, hoe meer tijd het doorgaans kost om deze trap te renoveren.

wenteltrap renoveren
wenteltrap bekleden
wenteltrap renovatie
Toon alle afbeeldingen
Voorbeelden bekijken?
Traprenovatie inspiratie
Materiaal
Prijs*
Slijtvast
Geluiddempend
Laminaat trapbekleding € 165 +++ -
Eikenhout trapbekleding € 185 +++ -
Pvc trapbekleding € 145 +++ +
Linoleum trapbekleding € 140 ++ +
Tapijt trapbekleding € 45 ++ ++
Sisal trapbekleding € 65 +++ ++

*Gemiddelde prijs per overzettrede.

Wat kost een wenteltrap bekleden? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal en het eventuele gebruik van stootborden. Een gesloten wenteltrap kost meer dan een open wenteltrap, aangezien er dan ook materiaal voor de stootborden nodig is. Eventuele extra toevoegingen aan de trap zijn ook van invloed op de kosten.

Wenteltrap renoveren?
Trapbekleding offerte

Mogelijkheden met bekleden wenteltrap

Is het de hoogste tijd om je wenteltrap te renoveren? Je hebt dan verschillende keuzes, zoals het soort materiaal, de manier van bekleden en het gebruik van accessoires.

Materiaal wenteltrap renoveren

Hoe wenteltrap bekleden?

Je kan een wenteltrap op verschillende manieren van trapbekleding voorzien. Is de wenteltrap open? Dan kan je enkel de bovenkant van de trap bekleden of voor een complete afwerking rondom de traptreden gaan. Bij een gesloten trap wordt er doorgaans gebruik gemaakt van overzettreden of trapbekleding in de vorm van tapijt of linoleum.

Accessoires voor gedraaide trap

De wenteltrap is de meest gebruikte trap in Nederlandse woningen. Je hebt bij deze trap ook vele mogelijkheden wat betreft accessoires.

Ervaren vakman voor wenteltrap renovatie

Laat je wenteltrap bekleden door een traprenovatie-specialist die verstand van zaken heeft. Vraag gratis traprenovatie-offertes aan via Slimster en kom in contact met 4 traprenovatie-specialisten die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze specialisten op prijs-kwaliteitverhouding en beslis wie jouw draaitrap gaat renoveren.

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal