Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Utrecht

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Utrecht

Wij hebben een houten open trap in de woonkamer, wit van kleur. We willen deze graag laten renoveren

Nieuwlichtstraat, Utrecht

Luie trap in nieuwbouw. Huidige staat: wit gegrond.

Wilde Rijstvliet, Utrecht

Het zou gaan om de trap vd begane naar de 1e verdieping en de open trap vd 1e naar de zolder

Minister de Visserstraat, Utrecht

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Utrecht

Utrecht is de vierde grootste stad van Nederland. De stad is bovendien één van de oudste steden van ons land. Er zullen daarom ook veel oude trappen te vinden zijn, die misschien wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Ook in Utrecht zijn traprenovatie specialisten uit het Slimster-netwerk actief. Zij kunnen jouw trap renoveren met de meest hoogwaardige materialen en opties. Wil je een open trap dichtmaken? Of een spiltrap renoveren? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vind de beste vakman uit regio Utrecht voor jouw klus!

Complete traprenovatie op maat

Als trotse Utrechter woon je ongetwijfeld met veel plezier in de Domstad. Het centrum van Utrecht en de woningen aldaar typeren zich vaak door de grote historie. Hoewel historisch karakteristiek is, zal het niet altijd meer even functioneel zijn. Ook jouw trap kan te maken krijgen met vervelend verval. Op het gebied van trappen zijn er veel mogelijkheden voor renovatie. Je kunt jouw trap bijvoorbeeld laten bekleden met tapijt of vloerbedekking. Ook eikenhouten trappen kunnen zo gerenoveerd worden dat ze er weer als nieuw uitzien.

Besparen op nieuwe trapbekleding in Utrecht?

Voordelige traprenovatie in Utrecht

In de regio Utrecht zijn diverse specialisten op het gebied van traprenovatie actief. Deze specialisten staan in nauw contact met Slimster. Zo kun je gratis offertes opvragen via onze website en deze rustig vergelijken op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbiedig en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je eenvoudig tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw klus inclusief nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Utrecht

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal