• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Woerden

Vergelijk 157 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Woerden

Betreft 2 trappen 1 dichte trap, en 1 open trap beide trappen 12 treden

Riojagaard, Woerden

2 dichte trappen met bochtje erin, pvc treden betonlook met witte stootborden. Evt ook leuning. Liev

Weidebloemenlaan, Woerden

1 dichte trap inclusief wangen 12 treden 1 open trap 12 treden inclusief wangen

Andersenhof, Woerden

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Woerden

De aangesloten traprenovatie experts van Slimster zijn werkzaam in heel Nederland en in delen van België. Zo ook in de plaats Woerden in de provincie Utrecht. Onze specialisten renoveren, plaatsen en onderhouden verschillende trappen in de buurt van Woerden. Jij als klant staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Wij zullen dan ook ons best doen om jou te voorzien van advies op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten voor jouw trap, inclusief renovatie en trapbekleding? Vul het offerteformulier in en vergelijk gratis offertes!

Besparen op jouw traprenovatie in Woerden?
traprenovatie woerden

Trap renoveren van alle soorten en maten

Bij het renoveren van jouw trappen komen een aantal zaken kijken namelijk: materiaalkeuze, kleurencombinaties en de opties. Wij willen je graag helpen bij het selecteren van de juiste componenten die de uiteindelijke kwaliteit en uitstraling van jouw trap zullen bepalen. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout, PVC, linoleum, tapijt of voor sisal om jouw trap te bekleden. De uitstraling van de gerenoveerde trap wordt naast het materiaal dat je kiest bepaalt door de kleurencombinatie. Vaak denken mensen te lichtzinnig over dit vlak en kiezen vervolgens een kleur die niet aansluit op de rest van het interieur.

Goedkope traprenovatie Woerden

Woon jij in de regio Woerden en zoek je de beste traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vergelijk direct gratis trapbekleding offertes en vind de scherpste deal. De prijsopgaven kun je rustig thuis vergelijken op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman die jou het meest aanspreekt en laat jouw trap renoveren. Met Slimster kun je flink besparen op de totale kosten voor jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Woerden

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal