• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Papendrecht

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Papendrecht

  Was een open trap, maar nu gesloten. Er ligt vanaf het begin van wonen vloerbedekking op. Er zijn 13

  Stellingmolen, Papendrecht

  Foto. Voorbeeld van de trap, we hebben zelf de trap glad gemaakt en wit gelakt. Is verder helemaal n

  Vuurdoornhof, Papendrecht

  Zowel zoldertrap, volledig open, als een gesloten trap naar de eerste verdieping

  Abelenhof, Papendrecht

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren op maat in Papendrecht

  Boven de Beneden-Merwede in Papendrecht kun je meerdere specialisten vinden om jouw trap te laten renoveren. Een oude trap met slijtageplekken en losse traptreden ziet er niet mooi uit. Daarnaast kan zo'n slechte trap ook nog eens erg onveilig zijn. Via Slimster vind je de beste traprenovatie specialisten uit jouw regio. Binnen een dag kunnen zij jouw trappen compleet renoveren en geniet je weer van een veilige trap. Benieuwd naar alle traprenovatie materialen, opties en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de goedkoopste aanbieding!

  Materialen trapbekleding

  Gladde treden moeten vernieuwd worden met nieuw materiaal. Dit kan met onder andere eikenhout, laminaat en pvc. Door de gladde treden te vervangen verminder je de kans op ongevallen op de trap. Bovendien gaat de trap er ook nieuwer uitzien, waardoor de hele hal of woonkamer er weer frisser uitziet. Laminaat en pvc trapbekleding zijn goede keuzes als jouw budget houten treden niet toelaten. Dan kun je toch een trap krijgen met een houten uitstraling.

  Besparen op jouw traprenovatie in Papendrecht?

  Beste deal traprenovatie Papendrecht

  Woon jij in Papendrecht of omgeving en zoek je een betrouwbare traprenovatie specialist? Via Slimster kun je gemakkelijk lokale bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en selecteer de vakman met de beste aanbieding. Laat jouw trap renoveren of bekleden, compleet naar jouw wens. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw klus!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Papendrecht

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal