• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Zevenbergen

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zevenbergen

Dichte trap met 1 draai. Momenteel bekleed met vloerbedekking.

De Zwingelspaan, Zevenbergen

Graag 2 trappen dicht laten maken met 13 treden, graag weten wat de kosten hiervan zijn? Mvg, Karin van...

De Meekrap, Zevenbergen

1)Dichte trap 13 treden; 1 hoek/ bocht 2) open trap 13 treden; 1 hoek/ bocht Trap is nu hout met...

Kreitenborg, Zevenbergen

Gratis Traprenovatie offertes

Specialisten zitten niet altijd in grote steden zoals Breda en Rotterdam, ook in Zevenbergen zijn er specialisten voor uw traprenovatie. Of u nu in een nieuwbouwwijk woont of in een jaren 50 huis. Uw trap laten renoveren kan in elk type huis. U vraagt hier een vrijblijvende offerte aan om een specialist uit Zevenbergen te vinden. Daarnaast krijgt u ook een gratis adviesgesprek over de renovatie.

Voorbeelden

trap renoveren zevenbergenInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen zevenbergenWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Traprenovatie materialen

Meestal wordt er direct aan hout gedacht als materiaal voor een traprenovatie. Echter de meeste treden staan niet op doorbreken. Om slijtplekken tegen te gaan is een renovatie met pvc of laminaat ook goed genoeg. Echter om een nieuwe uitstraling te behouden is hout wel het beste materiaal voor uw traprenovatie. Een trap kan dus gerenoveerd worden met hout, laminaat en pvc.

Besparen op uw traprenovatie in Zevenbergen?

Uw trap bekleden

Om de trap net dat puntje op de i te geven kunt u gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Deze zijn te krijgen in meerdere kleuren. Zo kunt u voor een moderne grijze trap gaan, of juist frisse lente kleuren. Dit kan de hal of woonkamer waar de trap zich in bevindt een facelift geven. Bovendien krijgt u door gebruik te maken van halve manen of tapijt een extra dimensie op de trap doordat er verschillende texturen te zien zijn. Namelijk die van hout en vloerbedekking.

Trap renoveren voor extra veiligheid

Als u vaak wegglijdt op slijtplekken en de leuning niet meer stevig aan de muur zit is het verstandig om de trap niet alleen esthetisch, maar ook technisch goed aan te pakken. U kunt tijdens het adviesgesprek meer vragen over het verbeteren van de veiligheid op de trap. In ieder geval zorgt het verdwijnen van slijtplekken voor meer grip en ook kan de balustrade verstevigd of zelfs helemaal vervangen worden. Dan heeft u meer zekerheid als u onverwachts toch uw voet voelt wegglijden.

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen

Om uw specialist te vinden mét gratis adviesgesprek vraagt u hier een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan meerdere aanbiedingen van specialisten uit Zevenbergen. Door deze met elkaar te vergelijken kunt u besparen in de kosten. Na het gratis adviesgesprek met de gekozen specialist wordt uw trap in 1 dag gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zevenbergen
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal