Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Zevenbergen

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zevenbergen

Gesloten trap, evt.verlichting. Alleen treden en stootborden bekleden.

Amazoniet, Zevenbergen

Betreft gesloten trap 13 tredes, kaal opgeleverd, gewenst zwarte tredes en witte stootplaten. Inclus

Dubbelmonde, Zevenbergen

Nieuwbouw huis met 15 treden en een 180 graden draai.

Agaat, Zevenbergen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren op maat in Zevenbergen

Specialisten zitten niet alleen in grote steden zoals Breda en Rotterdam, ook in Zevenbergen zijn er experts voor jouw traprenovatie. Of je nu in een nieuwbouwwijk woont of in een jaren 50 huis. Jouw trap laten renoveren kan in elk type huis. De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren en werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Jouw trap bekleden

Om de trap net dat puntje op de i te geven kun je gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Deze zijn te krijgen in meerdere kleuren. Zo kun je voor een moderne grijze trap gaan, of juist frisse lente kleuren. Dit kan de hal of woonkamer waar de trap zich in bevindt een facelift geven. Bovendien krijg je door gebruik te maken van halve manen of tapijt een extra dimensie op de trap doordat er verschillende texturen te zien zijn. Namelijk die van hout en vloerbedekking.

Trap renoveren voor extra veiligheid

Als je vaak wegglijdt op slijtplekken en de trapleuning niet meer stevig aan de muur zit is het verstandig om de trap niet alleen esthetisch, maar ook technisch goed aan te pakken. Je kunt tijdens het adviesgesprek meer vragen over het verbeteren van de veiligheid op de trap. In ieder geval zorgt het wegwerken van slijtplekken voor meer grip en ook kan de balustrade verstevigd of zelfs helemaal vervangen worden. Dan heb jij meer zekerheid als je onverwachts toch jouw voet voelt wegglijden.

Besparen op jouw traprenovatie in Zevenbergen?

Goedkope traprenovatie Zevenbergen

Woon jij in de regio Zevenbergen en zoek je een betrouwbare specialist voor het herstellen van jouw oude trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en laat jouw trap bekleden of renoveren. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten van jouw traprenovatie, inclusief uurloon en voorrijkosten.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zevenbergen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal