• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Roosendaal

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Roosendaal

  trap 1: 12 treden (halve draai) trap 2: 11 treden (kwart draai) + plateau bovenaan beide trappen zij

  Mierberg, Roosendaal

  Ik wil graag een vaste draaiende dichte trap naar de zolder met leuning, de vloer van de zolder is v

  Jacob van Ruijsdaelstraat, Roosendaal

  Het is een gesloten en een open trap. Beide met 1 draai.

  Enclaveberg, Roosendaal

  Traprenovatie offerte

  Kapotte trap renoveren in Roosendaal

  In de regio Roosendaal kun je bij Slimster terecht voor een betrouwbare traprenovatie specialist. Zij renoveren niet alleen oude trappen, maar customizen ook trappen in nieuwbouw woningen. Je moet hierbij vooral denken aan werkzaamheden gericht op het verbeteren van de veiligheidsomstandigheden, zoals het monteren van antislip strips en het plaatsen van trapleuningen en balustrades. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier of neem direct contact op met een van de medewerkers.

  Ontdek de trapbekleding mogelijkheden

  Er zijn veel opties en mogelijkheden te bedenken waaruit je kunt kiezen. Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken is het materiaal waarmee de trap wordt gerenoveerd. Bij Slimster kun je kiezen uit meer dan zeven verschillende materialen die jouw trap een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan eiken houten trappen of juist aan tapijt. Welk materiaal je kiest heeft voor een groot gedeelte te maken met jouw voorkeuren, maar de beslissing hangt ook af van jouw budget. In plaats van hout kun je bijvoorbeeld kiezen voor laminaat, PVC of linoleum aangezien dit goedkoper is.

  Besparen op jouw traprenovatie in Roosendaal?

  Goedkope traprenovatie Roosendaal

  Woon jij in Roosendaal of een omliggend dorp en zoek je een ervaren traprenovatie expert? Dan ben je bij Slimster op de juiste website. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden op maat. Zo kun je eenvoudig besparen op de totale kosten van jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Roosendaal

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal