Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Roosendaal

Vergelijk 221 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Roosendaal

Ben me aan het oriënteere en kijken wat zon trap renovatie kost

Toussaintlaan, Roosendaal

Gesloten trap, kwart gedraaid, 13 treden, zonder verlichting. Hdl/CPLafgewerkt.

Angelusberg, Roosendaal

Gesloten trap met 15 treden. Wangen en zijkanten ook bekleden. Overloop van ong. 2 vierkante meter b

Engelselaan, Roosendaal

Traprenovatie offerte

Kapotte trap renoveren in Roosendaal

In de regio Roosendaal kun je bij Slimster terecht voor een betrouwbare traprenovatie specialist. Zij renoveren niet alleen oude trappen, maar customizen ook trappen in nieuwbouw woningen. Je moet hierbij vooral denken aan werkzaamheden gericht op het verbeteren van de veiligheidsomstandigheden, zoals het monteren van antislip strips en het plaatsen van trapleuningen en balustrades. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier of neem direct contact op met een van de medewerkers.

Ontdek de trapbekleding mogelijkheden

Er zijn veel opties en mogelijkheden te bedenken waaruit je kunt kiezen. Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken is het materiaal waarmee de trap wordt gerenoveerd. Bij Slimster kun je kiezen uit meer dan zeven verschillende materialen die jouw trap een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan eiken houten trappen of juist aan tapijt. Welk materiaal je kiest heeft voor een groot gedeelte te maken met jouw voorkeuren, maar de beslissing hangt ook af van jouw budget. In plaats van hout kun je bijvoorbeeld kiezen voor laminaat, PVC of linoleum aangezien dit goedkoper is.

Besparen op jouw traprenovatie in Roosendaal?

Goedkope traprenovatie Roosendaal

Woon jij in Roosendaal of een omliggend dorp en zoek je een ervaren traprenovatie expert? Dan ben je bij Slimster op de juiste website. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden op maat. Zo kun je eenvoudig besparen op de totale kosten van jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Roosendaal

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal