Dakkapellen Roosendaal

Vergelijk specialisten in en rond Roosendaal

Top 10 specialisten
KJB

Klusbedrijf Jos Buijk

Roosendaal   Actief sinds 2000

Dakkapellen Kozijnen Deuren & puien
ET

ELMA Totaalbouw

Roosendaal  

Dakkapellen Verbouwing & renovatie

Peeters Bouw & Montage

St. Willebrord   Actief sinds 2012

Dakkapellen Kozijnen Deuren & puien

A Plus Geveltechniek

Hoeven   Actief sinds 2010

Dakkapellen Kozijnen Deuren & puien

Hollandia Dakkapellen Roosendaal

Oud Gastel   Actief sinds 2005

Dakkapellen

DK Polyester B.V.

Heijningen   Actief sinds 1985

Dakkapellen

HDR Bouwservice

Oudenbosch   Actief sinds 2017

Dakkapellen Kozijnen Deuren & puien
BEP

Bouwbedrijf Eddy Peeters B.V.

Wouw  

Dakkapellen Verbouwing & renovatie Carport
SVTK(

Sander Verwijs Timmer- & Klusbedrijf (TKB)

Bergen op Zoom  

Dakkapellen Kozijnen Dakramen
A

Aanverbouw

Etten-Leur  

Dakkapellen Terrasoverkappingen Verbouwing & renovatie

Laatste 3 dakkapellen in Roosendaal

Onderhoudsvrij, 2x draaikiepraam, ventilatiesysteem, rolluiken en horren

Maaikensveld, Roosendaal

Geachte, Ik zou graag een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor een kunststof dakkapel van

Krekelberg, Roosendaal

Beste, Graag ontvang ik een offerte voor een dakkapel van 3 meter breed. Mvg Marco de Groen

Mathildadonk, Roosendaal

Dakkapel laten plaatsen in Roosendaal

Ben je op zoek naar een dakkapel in Roosendaal? De dakkapel-specialisten die bij ons zijn aangesloten, voorzien je van een passend advies voor een nieuwe dakkapel. Je kunt samen met de specialisten overleggen wat het beste materiaal is (hout, kunststof of polyester)? Ook geven de specialisten advies over de vergunning en bouwtekening. De bij ons aangesloten specialisten kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen en zijn gescreend op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Ga je voor hout of kunststof?

Wanneer je een dakkapel wilt laten plaatsen heb je de keus uit verschillende materialen. Hout, kunststof, polyester of zink bieden allemaal specifieke voordelen en verschillen in prijzen. Een houten dakkapel is goedkoop, maar vergt meer onderhoudswerk. Wil je weinig omkijken hebben naar de dakkapel? Dan is zijn kunststof dakkapellen of polyester dakkapellen een goede keus. Voor een strakke en moderne uitstraling zit je goed met een zinken dakkapel. Dit materiaal is echter wel een stukje duurder.

De prijs van jouw dakkapel

De prijs die je gaat betalen voor een nieuwe dakkapel hangt natuurlijk af van jouw budget, maar ook van andere zaken. Je moet rekening houden met het type raam dat je er in laat monteren in Roosendaal. Bij Slimster vind je hierover meer informatie. Je kunt na jouw keuze tevens even kijken in de showroom van de door jou geselecteerde aanbieder hoe het eruit ziet. Een dakkapel op een plat dak is de meest geplaatste soort dakkapel in Nederland. Maar er zijn zeker nog meer mogelijkheden! Dit geldt tevens voor de afwerking, het onderhoud, de vergunning en voor het type dakkapel dat je besluit te kopen.

Dakkapel prijzen

Op zoek naar dakkapel prijzen? Het nieuw plaatsen of vervangen van een dakkapel is nog altijd een flinke investering. Daarom leggen we je hieronder uit wat de gemiddelde dakkapel kosten zijn en hoe de dakkapel prijsopbouw werkt. Een dakkapel kost geld, maar levert je ook veel op: je krijgt meer ruimte in huis, meer licht op zolder én je verhoogt de waarde van je huis.

Dakkapel prijzen

Goedkope dakkapel Roosendaal

Woon jij in Roosendaal en zoek je een betrouwbare specialist voor het realiseren van jouw nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag gratis offertes aan en vergelijk 3 lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de specialist met de beste aanbieding en laat jouw nieuwe dakkapel plaatsen. Met ons offerte systeem kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw project inclusief montage en voorrijkosten!

Vergelijk 508 dakkapellen specialisten regio Roosendaal

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal