• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 199.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Ridderkerk

Vergelijk 485 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Ridderkerk

Plaatsen van een dakkapel voorzijde van 3-5 meter, tevens vervangen van een reeds bestaande dakkapel

Pruimendijk, Ridderkerk

Een nokverhoging over de gehele breedte van het huis, deze is 5 meter. De woning is een tussenwoning

Prinses Beatrixstraat, Ridderkerk

1 dakkapel van 2,5 M1 breed deze komt aan de weg zijde en 1 dakkapel aan de achterkant van het huis

Pruimendijk, Ridderkerk

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in Ridderkerk

Ridderkerk is een plaats gelegen in de buurt van Rotterdam. Omdat Ridderkerk zo dicht bij ligt, zijn er veel verschillende aannemers actief. Zowel kleine partijen als grote partijen kunnen voor jou een dakkapel plaatsen in Ridderkerk. Ook binnen het netwerk van Slimster zijn verschillende aannemers actief die ook werkzaam zijn in de regio Ridderkerk. De bij ons aangesloten bedrijven werken met dakkapel materialen van de hoogste kwaliteit en kunnen alle soorten dakopbouwen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Welk materiaal?

Wanneer je een nieuwe dakkapel wilt laten plaatsen is de materiaalkeuze erg belangrijk. Ieder materiaal heeft namelijk haar eigen kenmerken en prijs. Kies je voor een goedkopere houten dakkapel, of ga je voor een onderhoudsvrije kunststof dakkapel? Een polyester dakkapel wordt standaard prefab geleverd en geplaatst. Voor een moderne uitstraling kun je kiezen voor een zinken dakkapel.

Benieuwd naar de materialen?

Soorten dakkapellen

Afhankelijk van jouw wensen en de opbouw van het dak, heb je de keus uit diverse soorten dakkapellen. Wil je veel extra ruimte? Dan is een dubbele dakkapel een uitstekende keuze. Liever een traditionele dakkapel of een hoekdakkapel? Onze aannemers kunnen jouw dakkapel compleet op maat ontwerpen. Tijdens een adviesgesprek kun je bepalen welk ontwerp het best geschikt is.

Goedkope dakkapel plaatsen Ridderkerk

Woon jij in de regio Ridderkerk en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster op de goede plek. Vraag hier gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale aannemers op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw dakkapel realiseren. Zo kun je direct besparen op de totale kosten van jouw project inclusief montagekosten en afwerking!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Ridderkerk

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal