• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Gouda

Vergelijk 356 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Gouda

Er is nu een dakkapel aanwezig. Deze is aan vervanging toe.

Eikelaan, Gouda

Huidige dakkappellen hebben rot hout dus ze moeten vervangen worden. Graag kunststof met draai kiep raam

Van Baerlestraat, Gouda

Ik wil haar dakkappel vervangen. Prijs inclusief verwijderen huidige dakkapel. Je kan geen steigers plaatsen....

Kanaalstraat, Gouda

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Gouda

In de mooie historische stad een mooie dakkapel laten plaatsen? Neem dan direct contact op met Dakkapellen.com. Alle soorten en maten dakkapellen worden via ons geplaatst. Van moderne polyester dakkapel tot traditionele houten dakkapel. Dit allemaal voor de laagste prijs!

Het plaatsen van een dakkapel gebeurd doorgaans in slecht één dag. U heeft dus bijna geen overlast. Al alles soepel verloopt is de dakkapel om 14.00 in de middag al volledig klaar. U profiteert dus na één dag al van meer ruimte en licht. Indien u bijvoorbeeld gezinsuitbreiding verwacht is een dakkapel een ideaal middel om een donkere zolder om te toveren tot ruime leefbare kamer waar een van uw kinderen kan slapen. Neem nu geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Kosten vergunning Gouda

Wanneer u in Gouda een dakkapel wilt laat plaatsen moet u zich aan de regels van de gemeente Gouda houden. Deze regels verschillen in het hele land dus ook voor Gouda. Naast de regels zijn ook de kosten verschillende per stad. Voor Gouda gelden de onderstaande voowaaarden.

De leges kosten bedragen 2,29% van het totale bouwbedrag echter het minimale bedrag is € 150,-. Voor een dakkapel bent u dus minimaal dat bedrag kwijt want de meeste dakkapellen zijn duurder. Indien uw dakkapel niet binnen de algemene voorwaarden valt moet deze getoetst worden door de welstandscommissie. Hiervoor betaalt u nog eens € 50,- extra.

Dakkapel Gouda prijzen? Ontvang gratis offertes!

Een dakkapel in Gouda vormt een waardevolle toevoeging op uw woning. Kies voor de absolute specialist op dit gebied, waarmee u puur vakmanschap met ervaring en kwaliteit kunt combineren. Wij zijn actief in heel Gouda. Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld wordt uw aanvraag doorgestuurd naar vijf aangesloten partners. Zij zullen u vervolgens een offerte aanvraag sturen, waardoor u moeiteloos kunt vergelijken op prijs en de voorwaarden.

Voorwaarden

Zoals al aangegeven verschillen niet alleen de kosten maar ook de voorwaarden voor het verkrijgen van een vergunning . Een dakkapel in de Gouda moet aan de onderstaande eisen voldoen om goedgekeurd te worden voor een vergunning. Echter geen nood als dit niet direct het geval is, dan kan de dakkapel namelijk nog voorgelegd worden aan de welstandscommissie. Zij kunnen de aanvraag alsnog goedkeuren, echter dit is geen zekerheid en het traject duurt langer.

  • De eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als trendsetter.
  • Op een bijgebouw, aan- of uitbouw mag geen dakkapel komen.
  • De dakkapel mag niet breder worden dan 50% van de woning.
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De minimale afstand van de dakkapel tot de dakgoten, de zijkanten en bovenkant van de dakrand is 0,9 meter.
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel.

Deze richtlijnen wijken niet veraf van de gemiddelde landelijke richtlijnen. Wilt u direct weten of u een vergunning moet aanvragen? U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl.

Indien u een vergunning nodig heeft kan Dakkapellen.com dit volledig zonder extra kosten voor u regelen. Bovendien nemen wij ook al het bouwafval mee en kunt u ander grofval kwijt in de container die we voor de deur plaatsen. Top service voor de laagste prijs!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Gouda
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal