• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Krimpen aan den ijssel

Vergelijk 405 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Krimpen aan den IJssel

3x draaikiep ramen, ventilatie rooster, polyester, zink dak, geluidwerend , hittewerend , triple gla

Gaarderhof, Krimpen aan den Ijssel

Hellingshoek is +/- 37 graden. Kunstof kozijnen waarvan 3 keepkantel verdeeld over 2 ruimtes. Luchtr

Poldermeesterhof, Krimpen aan den Ijssel

ik wil graag een rol zonnewering aan de buitenzijde, en binnen horren bij de te openen ramen.

Heemraadhof, Krimpen aan den Ijssel

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een plaats gelegen in de buurt van Rotterdam. Omdat Rotterdam zo dicht bij ligt, zijn er veel verschillende aannemers actief. Zowel kleine partijen als grote partijen kunnen voor jou een dakkapel plaatsen in Krimpen aan den IJssel. Ook binnen het netwerk van Slimster zijn verschillende aannemers actief die ook werkzaam zijn in de regio Krimpen aan den IJssel. De bij ons aangesloten bedrijven werken met dakkapel materialen van de hoogste kwaliteit en kunnen alle soorten dakopbouwen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Soorten dakkapellen

Op basis van jouw wensen en de vorm van het dak kun je kiezen uit verschillende soorten dakkapellen. Zo kun je kiezen voor een traditionele dakkapel, maar ook voor een unieke hoekdakkapel. Wil je in één verbouwing veel extra leefruimte en lichtinval realiseren? Dan kun je kiezen voor een dubbele dakkapel. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan de aannemer uit Krimpen aan den IJssel je adviseren over de best geschikte dakkapel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welk materiaal kies jij?

Heb je een type dakkapel gekozen? Dan is het belangrijk om te bepalen voor welk materiaal je kiest. Ieder materiaal heeft haar eigen kenmerken en prijs. Een houten dakkapel is goedkoop, maar vergt meer onderhoud. Een kunststof dakkapel is onderhoudsvrij en een polyester dakkapel wordt in de fabriek gemaakt en prefab geplaatst. Een zinken dakkapel is duurder maar heeft een moderne en strakke uitstraling.

Dakkapel Krimpen aan den IJssel laagste prijs

Slimster maakt het jou gemakkelijk. Vraag via onze website direct 5 dakkapellen offertes aan. Je ontvangt geheel gratis en vrijblijvend 5 verschillende offertes van specialisten uit de regio Krimpen aan den IJssel. Zo kun je direct beginnen met vergelijken qua prijs, materialen en opties. Kies de vakman met de beste aanbieding en laat jouw nieuwe dakkapel plaatsen. Bespaar tot wel 45% op de totale kosten inclusief montage en voorrijkosten!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Krimpen aan den IJssel

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal