• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Capelle aan den ijssel

Vergelijk 357 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Capelle aan den IJssel

Graag zou ik willen weten op welke kosten ik moet rekenen als ik 2x een dakkapel zou willen hebben. De...

Kerklaan, Capelle aan den Ijssel

Hello i am planning to install 2 dakkapel 1st of November

Brahmsstraat, Capelle aan den Ijssel

I need 2 dakkapellen for both side. It means I need to apply the environment permit. My house is under...

Herman Gorterplaats, Capelle aan den Ijssel

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Capelle aan den IJssel

Bent u opzoek naar een kwalitatief goede dakkapel aannemer in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dakkapellen.com heeft een uitgebreid netwerk aannemers in diverse gebieden van Nederland waaronder Capelle aan den IJssel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw buurt? Neem direct contact op met een van onze medewerkers of vul geheel vrijblijvend ons offerteformulier in!

Vergunning Capelle aan den IJssel

In de meeste gemeenten van Nederland is het niet direct verplicht om een vergunning aan te vragen voor een dakkapel verbouwing. In Nederland zijn wettelijke regels opgesteld waaraan uw bouwplannen moeten voldoen. Hieronder hebben wij de belangrijkste regels en voorwaarden op een rijtje gezet:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • De dakkapel mag niet hoger zijn dan 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de dak nok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter bedragen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges in de gemeente Capelle aan den IJssel

Naast de regelgeving omtrent de bouwvergunningen heeft u ook te maken met bouwleges. Deze zogeheten leges dient u bij een dakkapel verbouwing altijd te betalen ongeacht de vergunning die u wel of niet nodig heeft. De leges in de gemeente Capelle aan den IJssel zijn als volgt opgebouwd: Er wordt een standaardbedrag van € 107 in rekening gebracht dat wordt verhoogd met 1.64% vanaf een bouwbedrag van 7.500 euro. Mocht uw aanvraag veranderen tijdens het bouwproces waardoor u alsnog een bouwvergunning moet hebben zal de welstandscommissie een bedrag van € 107 toevoegen bovenop de al bestaande kosten.

Gratis offertes vergelijken in de buurt van Capelle aan den IJssel

Dakkapel plaatsen Capelle aan den IJsselIn de buurt van Capelle aan den IJssel zijn een aantal aangesloten specialisten van Dakkapellen.com werkzaam, maar hoe garanderen we nu de beste match? We bekijken eerst uw wensen en bekijken vervolgens welke partners binnen ons netwerk dit het best kunnen invullen. Past de aanvraag bij de expertise van de aannemer en heeft hij voldoende capaciteit om u op korte termijn van dienst te zijn. Deze en nog veel meer andere criteria passen wij toe om tot de meest geschikte partij(en) te komen. Mochten er nog vragen zijn over de werkwijze van Dakkapellen.com of onduidelijkheden over het aanvraag proces? Schroom niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers of formuleer uw vraag in het offerteformulier.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Capelle aan den IJssel
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal