• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 191.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
Casco dakkapel prijzen

Casco dakkapel prijzen

Offertes aanvragen
Gratis & vrijblijvend
Ga naar
Minimale kosten € 2.600,- Maximale kosten € 8.200,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 5.400,-
Vanaf-prijs van casco dakkapel, afhankelijk van materiaal, afmeting en opties.

Zoek je meer ruimte in huis en wil je de zolder hiervoor gebruiken? Ga dan voor een dakkapel om meer ruimte én lichtinval te creëren. Ben je zelf erg handig? Laat dan de dakkapel casco plaatsen en ga zelf aan de slag met de afwerking.

Wat is er al gedaan?

 • Buitenzijde is wind- en waterdicht
 • Dekvloer is gelegd
 • Trap is gemaakt
 • Ramen zijn geplaatst

Wat moet er nog gebeuren?

 • Aftimmerwerkzaamheden
 • Schilderwerk
 • Installatiewerkzaamheden
 • Stucwerk
 • Vloer leggen
casco dakkapel
Waarom een casco dakkapel? Ben je handig op heb je veel klussers in je omgeving? Bespaar dan eenvoudig op de kosten van je nieuwe dakkapel: plaats de dakkapel casco. De dakkapel is snel geplaatst, wat je merkt in de prijs. Zelf klussen of slim uitbesteden, kan je dan uiteindelijk ook in de kosten van de afwerking schelen.

Wat kost een casco dakkapel?

Breedte
Vanaf-prijs*
Breedte
Vanaf-prijs*
Dakkapel 2 meter € 2.600 Dakkapel 7 meter € 6.000
Dakkapel 3 meter € 3.400 Dakkapel 8 meter € 6.900
Dakkapel 4 meter € 4.100 Dakkapel 9 meter € 7.600
Dakkapel 5 meter € 4.600 Dakkapel 10 meter € 8.200
Dakkapel 6 meter € 5.300

* Vanaf-prijs casco dakkapel, incl. materiaal, plaatsing en btw.

De prijs van een casco dakkapel is afhankelijk van enkele factoren:

De casco dakkapel prijzen kunnen variëren door deze verschillende factoren, maar hierboven vind je toch een indicatie van de kosten. Wil je liever de exacte prijs weten van een casco dakkapel?

Casco dakkapel laten plaatsen?
dakkapel casco

Casco afwerking dakkapel

Bij een casco dakkapel neem je het grootste deel van de afwerking voor je eigen rekening. Je kan ervoor kiezen om de dakkapel zelf af te werken, maar je kan de afwerking vervolgens alsnog uitbesteden. Wil je het schilderwerk, stucwerk of leggen van de vloer bijvoorbeeld aan een expert overlaten? Slimster heeft vakmannen in haar netwerk die je daarbij kunnen helpen bij de volgende zaken:

Naast de afwerking van de dakkapel, kan je uiteraard ook extra opties toevoegen. Denk hierbij aan zonnepanelen op de dakkapel, zonwering voor de dakkapel of rolluiken voor de dakkapel.

Dakkapel materialen

Een casco dakkapel kan gemaakt worden van verschillende materialen:

Montage van dakkapel casco

Een casco dakkapel is sneller geplaatst dan een volledig afgewerkte dakkapel. Dit merk je uiteraard ook in de kosten. Houd er wel rekening mee dat je zelf nog extra kosten kwijt bent aan de afwerking van de dakkapel. Maar als je handig bent of alles slim uitbesteedt, kan je hier alsnog op besparen.

Bespaar op de reiskosten Ook op een casco dakkapel kan je nog slim besparen. Bij Slimster kom je namelijk enkel in contact met regionale bedrijven. Zo ben je nooit te veel geld kwijt aan de reiskosten van het bouwbedrijf.

Vergunning nodig voor casco dakkapel?

Voor een casco dakkapel gelden dezelfde regels wat betreft vergunningen als iedere andere dakkapel. We hebben alles over dakkapel vergunningen voor je op een rijtje gezet.

Liever een complete afwerking?

Uiteraard kan je je nieuwe dakkapel ook helemaal afgewerkt laten plaatsen. Laat je inspireren over de mogelijkheden en bekijk de dakkapel voorbeelden.

Dakkapel volledig afwerken?

Slim je casco dakkapel laten plaatsen

Als je twee rechterhanden hebt of klusjes slim kan uitbesteden, is het plaatsen van een casco dakkapel een goede optie. Vraag gratis dakkapel offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken, bespaar je eenvoudig op de kosten.

482 dakkapel-specialisten vergelijken

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal