• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Casco dakkapel prijzen

  Casco dakkapel prijzen

  Offertes aanvragen
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 3.500,- Maximale kosten € 5.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 4.500,-
  Gemiddelde prijs casco dakkapel 3 meter incl. plaatsing

  Zoek je meer ruimte in huis en wil je de zolder hiervoor gebruiken? Ga dan voor een dakkapel om meer ruimte én lichtinval te creëren. Ben je zelf erg handig? Laat dan de dakkapel goedkoop casco plaatsen en ga zelf aan de slag met de afwerking. Zo bespaar je op de kosten.

  Wat is er al gedaan?

  • Buitenzijde is wind- en waterdicht
  • Dekvloer is gelegd
  • Trap is gemaakt
  • Ramen zijn geplaatst

  Wat moet er nog gebeuren?

  • Aftimmerwerkzaamheden
  • Schilderwerk
  • Installatiewerkzaamheden
  • Stucwerk
  • Vloer leggen
  casco dakkapel
  Waarom een casco dakkapel? Ben je handig op heb je veel klussers in je omgeving? Bespaar dan eenvoudig op de kosten van je nieuwe dakkapel: plaats de dakkapel casco. De dakkapel is snel geplaatst, wat je merkt in de prijs. Zelf klussen of slim uitbesteden, kan je dan uiteindelijk ook in de kosten van de afwerking schelen.

  Wat kost een casco dakkapel?

  De prijs van een casco dakkapel is afhankelijk van enkele factoren:

  De casco dakkapel prijzen kunnen variëren door deze verschillende factoren, maar hierboven vind je toch een indicatie van de kosten. Wil je liever de exacte prijs weten van een casco dakkapel?

  Casco dakkapel laten plaatsen?
  dakkapel casco

  Casco afwerking dakkapel

  Bij een casco dakkapel neem je het grootste deel van de afwerking voor je eigen rekening. Je kan ervoor kiezen om de dakkapel zelf af te werken, maar je kan de afwerking vervolgens alsnog uitbesteden. Wil je het schilderwerk, stucwerk of leggen van de vloer bijvoorbeeld aan een expert overlaten? Slimster heeft vakmannen in haar netwerk die je daarbij kunnen helpen bij de volgende zaken:

  Naast de afwerking van de dakkapel, kan je uiteraard ook extra opties toevoegen. Denk hierbij aan zonnepanelen op de dakkapel, zonwering voor de dakkapel of rolluiken voor de dakkapel.

  Dakkapel materialen

  Een casco dakkapel kan gemaakt worden van verschillende materialen:

  Montage van dakkapel casco

  Een casco dakkapel is sneller geplaatst dan een volledig afgewerkte dakkapel. Dit merk je uiteraard ook in de kosten. Houd er wel rekening mee dat je zelf nog extra kosten kwijt bent aan de afwerking van de dakkapel. Maar als je handig bent of alles slim uitbesteedt, kan je hier alsnog op besparen.

  Meer informatie?
  Bespaar op de reiskosten Ook op een casco dakkapel kan je nog slim besparen. Bij Slimster kom je namelijk enkel in contact met regionale bedrijven. Zo ben je nooit te veel geld kwijt aan de reiskosten van het bouwbedrijf.

  Vergunning nodig voor casco dakkapel?

  Voor een casco dakkapel gelden dezelfde regels wat betreft vergunningen als iedere andere dakkapel. We hebben alles over dakkapel vergunningen voor je op een rijtje gezet.

  Liever een complete afwerking?

  Uiteraard kan je je nieuwe dakkapel ook helemaal afgewerkt laten plaatsen. Laat je inspireren over de mogelijkheden en bekijk de dakkapel voorbeelden.

  Dakkapel volledig afwerken?

  Slim je casco dakkapel laten plaatsen

  Als je twee rechterhanden hebt of klusjes slim kan uitbesteden, is het plaatsen van een casco dakkapel een goede optie. Vraag gratis dakkapel offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken, bespaar je eenvoudig op de kosten.

  492 dakkapel-specialisten vergelijken

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal