Javascript is disabled, features may not work
Zonwering voor dakkapel
Vergelijk beste zonwering deals
 • Gratis & vrijblijvend

Zonwering voor dakkapel

Heb je een dakkapel en schijnt de zon recht naar binnen? Of wil je een nieuwe dakkapel plaatsen en deze ook direct voorzien van zonwering? In beide gevallen kan je bij Slimster de juiste zonwering vinden. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en bekijk de zonwering voorbeelden voor een dakkapel.

 • Rolluiken voor dakkapel = populair: inbraakwerend, verduisterend en beste warmtewerende zonwering. Lichtinval wel lastig te reguleren.
 • Zonnescreen voor dakkapel: beste optie na rolluiken voor dakkapel. Verduisterend en zonwerend, maar houden op tropische zomerdagen warmte minder goed tegen dan rolluiken.

Een dakkapel met zonnescherm of dakkapel met markiezen zijn zeker mogelijk, mar komen veel minder voor. Wil je een karakteristieke, authentieke uitstraling aan je woning en dakkapel? Wil je jouw hele gevel inclusief dakkapel dezelfde stijl geven? Dan zijn markiezen of zonneschermen een optie.

zonwering dakkapel
dakkapel met screen
dakkapel zonwering
buitenzonwering dakkapel
Toon alle afbeeldingen
Zonwering
Prijs*
Offertes
Rolluiken voor dakkapel € 300 - 1.300
Zonnescreen voor dakkapel € 200 - 1.000

Hoeveel kost zonwering voor een dakkapel? De dakkapel zonwering prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort zonwering, de bediening en de montage. Bekijk een indicatie van de zonwering prijzen van de meest populaire opties: rolluiken en screens. Liever de exacte prijs weten voor jouw nieuwe dakkapel met zonwering aan de buitenkant?

Zonwering voor dakkapel?
Zonwering offerte

Mogelijkheden zonwering voor bestaande dakkapel

Heb je al een dakkapel en wil je hier zonwering aan toevoegen? Dan is het lastiger om de zonwering volledig weg te werken. Ga je voor rolluiken of screens? De omkasting blijft zichtbaar. Een specialist kan je wel adviseren over de manieren om de zonwering zo netjes mogelijk weg te werken.

Meer over dakkapel rolluiken?
Rolluiken voor dakkapel

De bediening van de dakkapel zonwering is een belangrijke keuze. Zoek je goedkope dakkapel zonwering? Dan is handmatige bediening met een handslinger of lint de goedkoopste oplossing.

Maar ook elektrische bediening hoeft niet duur te zijn. Je kunt dakkapel zonwering elektrisch bedienen met:

 • Wandschakelaar
 • Tijdschakelaar
 • Sensoren die op wind, zon of neerslag reageren
 • Afstandsbediening
 • Afstandsbediening via een app
Meer informatie?
Elektrische zonwering

Wil je een nieuwe dakkapel plaatsen en tegelijkertijd zonwering laten installeren? Vraag dan een dakkapel offerte aan en voeg de zonwering offerte als extra optie toe. Ga je voor een nieuwe dakkapel met zonwering, dan kun je de zonwering netter laten wegwerken. Denk hier aan inbouwrolluiken.

Dakkapel met zonwering plaatsen
Dakkapel offerte
binnenzonwering dakkapel

Twijfel je tussen buitenzonwering of zonwering aan de binnenkant van je dakkapel? Bij binnenzonwering houd je de warmte niet buiten huis. Is het dus belangrijk dat je dakkapel koel blijft in de zomer? Ga dan voor zonwering aan de buitenkant van de dakkapel.

Uiteraard kun je buitenzonwering en binnenzonwering in de dakkapel uitstekend met elkaar combineren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonwering voor jouw dakkapel? Of weet je al wat je wilt en zoek je een ervaren vakman? Vraag gratis zonwering offertes aan en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken op prijs-kwaliteitverhouding vind je eenvoudig de beste deal.

Direct zonwering specialisten vergelijken

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal