Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Zonwering op dakkapel

Zonwering voor dakkapel

Vind beste deal
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Heb je een dakkapel en schijnt de zon recht naar binnen? Of wil je een nieuwe dakkapel plaatsen en deze ook direct voorzien van zonwering? In beide gevallen kan je bij Slimster de juiste zonwering vinden. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en bekijk de zonwering voorbeelden voor je dakkapel.

Beste zonwering voor buitenkant dakkapel?

  • Rolluiken voor dakkapel = populair: inbraakwerend, verduisterend en beste warmtewerende zonwering. Lichtinval wel lastig te reguleren.
  • Zonnescreen voor dakkapel: beste optie na rolluiken. Verduisterend en zonwerend, maar houden op tropische zomerdagen warmte minder goed tegen dan rolluiken.

Een dakkapel met zonnescherm of dakkapel met markiezen zijn zeker mogelijk, mar komen veel minder voor. Wil je een karakteristieke, authentieke uitstraling aan je woning en dakkapel? Wil je jouw hele gevel inclusief dakkapel dezelfde stijl geven? Dan zijn markiezen of zonneschermen een optie.

Inspiratie voor dakkapel zonwering

zonwering dakkapel
dakkapel met screen
dakkapel zonwering

Wat kost een dakkapel met zonwering?

Zonwering
Prijs*
Offertes
Rolluiken voor dakkapel € 300 - 1.300
Zonnescreen voor dakkapel € 200 - 1.000

Hoeveel kost zonwering voor een dakkapel? De dakkapel zonwering prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort zonwering, de bediening en de montage. Bekijk een indicatie van de zonwering prijzen van de meest populaire opties: rolluiken en screens. Liever de exacte prijs weten voor jouw nieuwe dakkapel met zonwering aan de buitenkant?

Zonwering voor dakkapel?

Mogelijkheden zonwering voor bestaande dakkapel

Heb je al een dakkapel en wil je hier zonwering aan toevoegen? Dan is het lastiger om de zonwering volledig weg te werken. Ga je voor rolluiken of screens? De omkasting blijft zichtbaar. Een specialist kan je wel adviseren over de manieren om de zonwering zo netjes mogelijk weg te werken.

Meer over dakkapel rolluiken?

Zonwering dakkapel bedienen: hoe doe je dat?

De bediening van de dakkapel zonwering is een belangrijke keuze. Zoek je goedkope dakkapel zonwering? Dan is handmatige bediening met een handslinger of lint de goedkoopste oplossing.

Maar ook elektrische bediening hoeft niet duur te zijn. Je kunt dakkapel zonwering elektrisch bedienen met:

  • Wandschakelaar
  • Tijdschakelaar
  • Sensoren die op wind, zon of neerslag reageren
  • Afstandsbediening
  • Afstandsbediening via een app
Meer informatie?

Nieuwe dakkapel met zonwering plaatsen?

Wil je een nieuwe dakkapel plaatsen en tegelijkertijd zonwering laten installeren? Vraag dan een dakkapel offerte aan en voeg de zonwering als extra optie toe. Ga je voor een nieuwe dakkapel met zonwering, dan kun je de zonwering netter laten wegwerken. Denk hier aan inbouwrolluiken.

Dakkapel met zonwering plaatsen
binnenzonwering dakkapel

Zonwering voor binnenkant dakkapel

Twijfel je tussen buitenzonwering of zonwering aan de binnenkant van je dakkapel? Bij binnenzonwering houd je de warmte niet buiten huis. Is het dus belangrijk dat je dakkapel koel blijft in de zomer? Ga dan voor zonwering aan de buitenkant van de dakkapel.

Uiteraard kun je buitenzonwering en binnenzonwering in de dakkapel uitstekend met elkaar combineren.

Ervaren vakman inschakelen voor dakkapel met zonwering

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonwering voor jouw dakkapel? Of weet je al wat je wilt en zoek je een ervaren vakman? Vraag gratis zonwering offertes aan en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken op prijs-kwaliteitverhouding vind je eenvoudig de beste deal.

Direct zonwering specialisten vergelijken

Maratec
Axxent Nederland
Kossen Woninginrichting
Zonwering aan huis
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal