• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zonwering prijzen

  Kosten zonwering plaatsen

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 200,- Maximale kosten € 2.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.100,-
  Gemiddelde kosten zonwering inclusief montage.

  Ben je op zoek naar nieuwe zonwering voor jouw woning? Je hebt verschillende soorten zonwering en elke type heeft bepaalde kenmerken. Welke zonwering je kiest hangt af jouw woning, de ramen, je smaak en waarvoor je zonnewering wilt. Wil je alleen verkoeling in huis of wil je bijvoorbeeld ook schaduw creëren op je terras? Ontdek de mogelijkheden, prijzen en kenmerken.

  Wat is beste zonwering voor jou?

  Zonwering heeft veel voordelen, maar deze voordelen verschillen per soort zonwering. Wat is de beste buitenzonwering voor jou? We hebben de verschillende zonwering voordelen op een rijtje gezet.

  Soort
  Terras zonwering
  Zonwerend in huis
  Isolerend
  Inbraakwerend
  Verduisterend
  Rolluiken Nee Ja Ja Ja Ja
  Uitvalscherm Nee Ja Nee Nee Nee
  Knikarmscherm Ja Mogelijk Nee Nee Nee
  Zonnescreen Nee Ja Ja Nee Mogelijk
  Markiezen Mogelijk Ja Nee Nee Nee
  Zonwering laten plaatsen?

  Wat kost zonwering plaatsen?

  De zonwering prijs is afhankelijk van diverse factoren. Het type zonwering, het materiaal en de afmetingen bepalen voor een groot deel de prijs. Maar ook de extra opties zoals elektrische bediening, het type systeem en de montage zijn van invloed.

  Soort zonwering
  Prijs*
  Zonnescreens (1-4 meter breed) € 100 - 400
  Markiezen (1-4 meter breed) € 500 - 1.000
  Rolluiken (1-4 meter breed) € 100 - 700
  Zonnescherm (1-6 meter breed) € 200 - 1.900
  Uitvalscherm (1-4 meter breed) € 200 - 700
  Knikarmscherm (2-6 meter breed) € 600 - 1.200
  Bediening
  Handmatig bedienen € 30 - 50
  Elektrisch bedienen € 50 - 300
  Montage
  Zonwering monteren € 75 - 400

  *Gemiddelde prijs zonwering, incl. btw

  We hebben de zonwering prijzen per meter breedte op een rijtje gezet. Wil je liever de zonwering prijs per m2 weten of de exacte prijs voor jouw nieuwe zonwering ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend zonwering offertes aan via Slimster.

  Prijzen zonwering vergelijken?
  soorten zonwering
  Inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw zonwering

  Goedkope zonwering buiten

  Ben je op zoek naar goedkope zonwering buiten? Ook met een budget is zonwering mogelijk. Wat zijn goede, goedkope zonwering opties?

  Goedkoop zon weren in huis

  Zoek je budget zonwering om de zon uit huis te houden? Een uitvalscherm is dan een goede optie, net als voorzet rolluiken. Houd er wel rekening mee dat ook de prijzen van deze zonwering flink kan oplopen afhankelijk van de opties. Ook hier geldt: goedkoopste is handmatig bedienen.

  Goedkope terraszonwering?

  Wil je goedkope terraszonwering? Een knikarmscherm is de beste optie voor je terras. Wil je dit zonnescherm goedkoop mogelijk houden? Bedien dan de zonwering handmatig.

  Zonwering prijzen vergelijken

  Zonwering bedienen: elektrisch of handmatig?

  De bediening is een belangrijk onderdeel van je zonwering. Je hebt de keuze uit:

  • Handmatige bediening
  • Elektrische bediening

  Handmatig zonwering bedienen

  Zoek je een goedkope bediening voor zonwering? Dan kun je de zonwering handmatig bedienen. Denk hier aan een handslinger, lint of koord. Het biedt minder gemak dan elektrische opties, maar het is een goede optie voor je portemonnee als dat niets uitmaakt.

  Elektrisch zonwering bedienen

  Zoek je gemak en comfort bij de bediening van zonwering? Ga dan voor elektrische zonwering. De zonwering kosten kunnen flink variëren, afhankelijk van het soort elektrische bediening.

  Meer informatie?

  Zonwering bevestigen door ervaren vakman

  Ga je zonwering kopen en bevestigen? Schakel de hulp in van een zonwering installateur. Het monteren en afstellen van zonwering is belangrijk voor een optimale werking. Een installateur heeft ervaring met zonwering bevestigen, zodat je langer van je nieuwe zonwering geniet.

  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Zonwering inmeten
  • Zonwering bevestigen
  • Zonwering afstellen
  • Garantie op montage & materiaal
  Bespaar op de kosten Laat direct je hele huis van zonwering voorzien of combineer dit met de zonwering van de buren. Hoe groter de opdracht, hoe voordeliger de prijs per zonwering.

  Mogelijkheden met zonwering buiten?

  Wil je buiten zonwering plaatsen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Zonwering is geschikt voor veel plekken aan huis. Denk bijvoorbeeld aan:

  binnen zonwering

  Zonwering binnen: welke mogelijkheden zijn er?

  Twijfel je tussen buitenzonwering en zonwering binnen? Is de warmte uit huis houden het hoofddoel, ga dan voor zonwering aan de buitenkant. Binnenzonwering is vooral decoratief, zorgt voor privacy en houdt fel zonlicht tegen.

  Meer over zonwering binnen?

  Beste zonwering deal vinden

  Ben je op zoek naar zonwering voor jouw woning? Ontvang gratis meerdere zonwering offertes via Slimster. We brengen je in contact met maximaal 4 regionale zonwering specialisten. Op basis van prijs en kwaliteit vergelijk je de specialisten en bepaal je zelf aan wie je de opdracht uitbesteedt. Zo weet je zeker dat je de beste deal hebt!

  Direct zonwering specialisten vergelijken

  Maratec
  Axxent Nederland
  Kossen Woninginrichting
  Zonwering aan huis
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal