• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zonwering voor dakraam

  Zonwering voor dakraam

  Vind beste zonwering deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Heb jij een dakraam op het zuiden en wil je je dakraam verduisteren? Dan zorgt de juiste zonwering voor extra verduistering én isolatie. Slimster helpt je bij het vinden van de juiste dakraam zonwering. Ontdek hier de verschillende dakvenster zonwering voorbeelden en bekijk de verschillende mogelijkheden.

  Voordelen zonwering dakraam

  • Zelf lichtinval bepalen
  • Meer privacy
  • Vermindert de warmte
  • Voor elke kamer geschikt

  Nadelen zonwering dakraam

  • Kan prijzig zijn

  Wat is zonwering voor dakraam?

  Heb je meer licht op zolder dankzij dakramen? Het is soms ook nodig om de zolder te verduisteren, bijvoorbeeld als je de zolder als slaapkamer of de zolder als kantoor inricht.

  Zonwering voor dakramen is dan een oplossing. De meeste dakramen hebben bijpassende zonweringproducten, bijvoorbeeld als je velux dakramen, fakro dakramen of dakramen van een ander merk hebt. Maar welke opties zijn er bij dakramen zonwering?

  Wat kost zonwering voor dakramen?

  Zonwering dakraam buitenkant Prijs* Offerte
  Dakraam screen € 100 - 400
  Rolluik dakraam € 100 - 700 Gratis offertes
  Montage
  Dakraam zonwering monteren € 75 - 300

  * Gemiddelde zonwering dakraam prijs, incl. btw en excl. montage.

  Wil je graag zonwering voor dakramen laten plaatsen en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist? Bekijk de zonwering prijzen voor een indicatie van de kosten of vraag vrijblijvend zonwering offertes aan voor de exacte prijs voor dakraam zonwering plaatsen.

  Zonwering voor dakraam vergelijken?

  Inspiratie voor dakraam zonwering

  Andere voorbeelden bekijken?

  Waarom buiten zonwering voor dakraam?

  • Zonwerend en inbraakwerend

  Een dakraam met rolluiken heeft een zonwerende en inbraakwerende functie, maar ook een zonnescreen voor een dakraam is een optie. Een zonnescherm voor dakramen is minder inbraakwerend, maar dit screen houdt wel zonlicht en warmte tegen.

  • Verduisterend en warmtewerend

  Ga je je dakvenster verduisteren? Dan blijft het in de zomer koel, terwijl de kou in de winter niet eenvoudig naar binnen komt en dus een isolerende werking heeft.

  Dakraam met zonwering bedienen

  Zit je dakraam op een moeilijk bereikbare plek? Kies dan voor een dakraam met elektrische zonwering.

  Dakraam met zonwering + hor

  Wil je ook insecten en ongedierte buiten huis houden? Laat dan een dakraam met zonwering en hor installeren.

  dakraam zonwering duurzaam

  Dakraam zonwering op zonne-energie

  Ben je op zoek naar makkelijke zonwering voor je dakraam? Laat dan zonwering plaatsen op zonne-energie. Deze dakraam zonwering is eenvoudig te installeren én makkelijk te bedienen.

  Binnenzonwering voor dakraam

  Twijfel je tussen buitenzonwering en zonwering aan de binnenkant van je dakraam? Wil je de warmte uit huis houden? Dan is buitenzonwering de beste optie. Zo blijft je slaapkamer koeler. Ook werkt zonwering beter op het gebied van verduistering.

  Ga je toch liever voor raamdecoratie voor je dakraam? Bekijk dan raamdecoratie voor je dakraam. Je kunt binnen- en buitenzonwering ook uitstekend met elkaar combineren.

  Dakraam met ingebouwde zonwering laten plaatsen

  Wil je niet alleen zonwering, maar ook nieuwe dakramen laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend dakraam offertes aan en voeg zonwering daar als extra optie bij.

  Dakraam met zonwering plaatsen?

  Beste deal vinden voor dakraam verduisteren op maat?

  Wil je dakraam zonwering op maat en ben je op zoek naar een ervaren vakman die zonwering voor dakraam goedkoop kan plaatsen? Vraag gratis zonwering offertes aan en vergelijk de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit. Beslis zelf wie de opdracht krijgt en de nieuwe zonwering gaat plaatsen.

  Direct zonwering specialisten vergelijken

  Maratec
  Axxent Nederland
  Kossen Woninginrichting
  Zonwering aan huis
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal