• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 134.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Zonwering voor dakraam

Zonwering voor dakraam

Ga naar

Gebruik jij de zolder als slaapkamer? Dan is het belangrijk dat je de ruimte goed kan verduisteren. Naast de juiste raamdecoratie is ook zonwering belangrijk. Zonwering zorgt voor extra verduistering én isolatie.

Voordelen zonwering voor dakraam

  • Maakt de ruimte donker
  • Meer privacy in de slaapkamer
  • Werkt isolerend
  • Diverse mogelijkheden

Nadelen zonwering voor dakraam

  • Kan prijzig zijn

Wat kost zonwering voor dakramen?

Wil je graag zonwering voor dakramen laten plaatsen en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist? Verschillende factoren zijn van invloed op de dakraam verduistering prijzen. Denk hierbij aan het type zonwering, de afmetingen van het dakraam en de montage. Bekijk de zonwering prijzen voor een indicatie van de kosten. Wil je ook de prijzen weten van dakramen? Bekijk dan de algemene dakraam kosten.

Zonwering voor dakraam vergelijken?
dakraam rolluiken

Zonwering: isolerend en verduisterend

Zonwering heeft verschillende voordelen voor je dakraam. Je kan bijvoorbeeld uitslapen, omdat het donker blijft in de kamer. Maar zonwering werkt, zoals de naam al aangeeft, ook zonwerend. In de zomer blijft het koel op zolder, terwijl de kou in de winter niet eenvoudig naar binnen komt. Dankzij deze goede isolatie bespaar je op de energiekosten.

Rolgordijn of rolluik?

Zonwering wordt geplaatst aan de buitenkant van het dakvenster. Rolgordijnen worden aan de binnenzijde geplaatst en zijn doorgaans voordeliger dan rolluiken. Rolluiken houden het zonlicht echter veel beter tegen, aangezien de zon het glas niet bereikt. Zo blijft je slaapkamer koeler. Ook werken rolluiken beter op het gebied van verduistering.

Dakramen inclusief verduistering laten plaatsen

Wil je niet alleen zonwering, maar ook nieuwe dakramen laten plaatsen? Bekijk dan meer over nieuwe dakramen.

Beste deal vinden voor nieuwe zonwering voor dakraam

Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw dakraam en zonwering kan monteren? Vraag gratis zonwering offertes aan en vergelijk de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit. Beslis zelf wie de opdracht krijgt en de nieuwe zonwering gaat plaatsen.

Snel en simpel de beste dakvenster-specialist vinden

Kapel Dakramen
Daglichten.nl Dakraam gilde
Dakraam Leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal