Hor voor dakraam plaatsen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Heb je nieuwe dakramen en wil je insecten buiten de deur houden? Of heb je hooikoorts en wil je hier binnenshuis minder last van hebben? Laat dan een hor voor je dakraam plaatsen.

Tip: wil je nieuwe dakramen inclusief insectenhor plaatsen? Vraag dan dakramen offertes aan.

Voordelen hor dakraam

  • Houdt insecten buiten
  • Pollenwerend
  • Geschikt voor alle dakramen

Nadelen hor dakraam

  • Kan uitzicht belemmeren
  • Niet praktisch bij hoge dakramen

Kosten dakraam met hor

Soort hor Vanaf prijs* Offerte
Inzethor € 50 - 175
Montage
Hor voor dakraam monteren € 75 - 140 Gratis offertes

* Vanaf-prijs dakraam horren inclusief plaatsen en BTW.

Wil je graag een dakraam met hor laten installeren door een betrouwbare vakman? De prijs van een dakraam hor is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort hor, de maten van het dakraam en de montage. Bekijk een prijsindicatie van een nieuwe raamhor. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis offertes aan.

Hor voor dakraam laten plaatsen?
Vind beste deal
hor voor dakraam

Soorten horren voor dakramen

Voor ieder soort dakraam is er wel een passende insectenhor te vinden. Houd er rekening mee dat niet ieder dakvenster dezelfde werking of constructie heeft. Kort gezegd zijn er 3 soorten horren voor dakramen: een inzethor, voorzethor of rolhor.

Dakraam met inzethor

Een inzethor is eenvoudig te plaatsen en verwijderen, zonder dat er gebruikt wordt gemaakt van schroeven. Deze inzethor of inklemhor is een eenvoudige, strakke manier om insecten buiten te houden. Deze hor wordt in het kozijn geplaatst.

Dakraam met voorzethor

Waar een inzethor in het kozijn wordt geplaatst, wordt een voorzet op het kozijn geplaatst. Deze hor is populairder bij dakramen, omdat het raam eenvoudiger geopend kan worden zonder dat de hor in de weg zit.

Dakraam met rolhor

De rolhor wint ook aan populariteit. Een rolhor is bijna onzichtbaar en belemmert het uitzicht niet. Deze hor heeft een elegante uitstraling en is eenvoudig te openen en sluiten.

Zonwering en hor voor dakraam

dakraam hor en rolgordijn

Naast deze 3 opties is het tegenwoordig ook mogelijk om een hor en zonwering/raamdecoratie in één te laten plaatsen. Een voorbeeld hiervan is de duo plisséhor. Dit is een dakraam met hor én rolgordijn. Je kan ervoor kiezen enkel de hor te gebruiken, of ook het verduisterende gordijn naar beneden te rollen.

Zonwering + hor voor dakraam?
Vind beste deal
Hor tegen hooikoorts
Heb je last van hooikoorts en word je gek van tranende ogen en een loopneus? Vraag dan bij de vakman om pollenwerend gaas. Dit gaas is ontworpen om 99 procent van alle pollen buiten te houden. Zo kan je met een gerust hart het raam openzetten als je hooikoorts hebt.

Beste deal voor nieuwe hor dakraam

Dakraam hor

Wil je graag een hor voor je dakraam laten installeren? Laat dit doen door een erkend bedrijf via Slimster. We brengen je in contact met regionale bedrijven, die je vrijblijvend kunnen adviseren. Vergelijk de verschillende vakmannen en beslis met wie je in zee gaat.

Direct hor specialisten vergelijken

www.horrencompleet.nl
Olsder Woningstoffering
J.Z.R. Jansen Zonwering Rijssen
HSK Raamdeco
Colors@home Wendy
Amstel Shutters
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis raamdecoratie offertes?
Geheel vrijblijvend
Hor voor dakraam plaatsen