Direct 3 gratis horren offertes

Hor plaatsen voor de beste prijs? Vraag direct gratis hor offertes aan en vergelijk tot wel 3 specialisten die in jouw regio actief zijn!

Bespaar tijd & geld
Direct 3 gratis horren offertes

Online horren offerte aanvragen

  1. Vul bovenstaand horren offerte formulier in
  2. Wij zoeken de 3 beste bedrijven voor jouw opdracht
  3. Je ontvangt een hor offerte van ieder bedrijf
  4. Vergelijk deze offertes
  5. Kies de beste deal voor jou

Waarom hor offertes aanvragen via Slimster?

Iedereen verdient de beste deal en we vinden het belangrijk dat je niet te veel betaalt. Ben je op zoek naar een raamhor of hordeur? Ongeacht het type hor raden we je altijd aan om meerdere offertes op te vragen en vergelijken. Zo bepaal je zelf welke vakman en offerte het beste bij je wensen aansluit.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Horren offerte vergelijken: eenvoudig online

Via ons bovenstaande formulier kun je eenvoudig een hordeur offerte of raamhor offerte aanvragen. We hebben wel wat gegevens van je nodig om je aan de beste vakmannen te koppelen. Dankzij deze gegevens vinden we namelijk vakmannen die in jouw regio werken, zo houd je de voorrijkosten laag.

Beste hor offerte vinden door vergelijken

Na het versturen van jouw aanvraag gaan wij op zoek naar de 3 beste vakmannen. Je ontvangt per e-mail een overzicht van de vakmannen aan wie we jouw opdracht hebben doorgestuurd. Deze vakmannen sturen je een offerte toe, waarna je een eerste selectie kunt maken:

  • Heeft het bedrijf goede referenties?
  • Bezit het bedrijf keurmerken?
  • Is de prijsofferte aantrekkelijk?
  • Wat zit er wel en niet bij de prijs inbegrepen?

Vervolgens kun je een vrijblijvende afspraak maken met de vakmannen van jouw keuze. Zo kun je stalen van horren bekijken in jouw huis en face-to-face onderhandelen over de prijs of extra opties.

De horren specialist stelt hierna een nieuwe prijsofferte op, die je kunt vergelijken met offertes van andere bedrijven. Je bepaalt uiteindelijk zelf wat de beste horren offerte is en wie jouw nieuwe hor gaat plaatsen.