• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 112.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Raamdecoratie kosten

Wat kost raamdecoratie op maat?

Ga naar
Minimale kosten € 50,- Maximale kosten € 940,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 195,-
Gemiddelde kosten raamdecoratie op maat, afhankelijk van materiaal en montage. Op basis van 150 x 100 cm.

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor je woning? Raamdecoratie heeft een decoratieve en functionele functie. Er zijn verschillende soorten raambekleding. Welke raamdecoratie je kiest hangt af van je smaak, de ruimte en het doel. Moet het bijvoorbeeld een ruimte verduisteren of heb je behoefte aan privacy? Ontdek de mogelijkheden, kenmerken en prijzen van raamdecoratie voor jouw woning.

Voordelen raamdecoratie 1. Aankleding van de ruimte
2. Privacy
3. Zonwerend
4. Isolerend

Prijzen raamdecoratie op maat

Soort
Prijs*
Lichtinval
Biedt privacy
Onderhoud
Rolgordijnen € 45 + + ++
Lamellen € 50 +++ +++ +
Jaloezieen € 75 +++ +++ -
Vouwgordijnen € 90 + + +++
Plisse gordijnen € 133 ++ ++ -
Shutters € 300 +++ ++ +

* Vanaf-prijs raamdecoratie van 100 x 150 cm incl. BTW. Excl. montage.

De prijs van raambekleding op maat is afhankelijk van diverse factoren. Het type raamdecoratie, het materiaal en de afmetingen bepalen voor een groot deel de prijs. Maar ook de extra opties zoals elektrische bediening, het type systeem en de montage zijn van invloed.

Ben je benieuwd naar de prijzen van raamdecoratie voor jouw woning?

Prijzen raamdecoratie vergelijken

jaloezieën op maat
Inspiratie opdoen?

Prijsopbouw raamdecoratie

Raamdecoratie op maat

Hebben de ramen van jouw woning geen standaardmaten, heb je ramen met bijzondere vormen of wil je graag je gehele woning voorzien van nieuwe raambekleding? Dan is raamdecoratie op maat een perfecte keuze. Raamdecoratie op maat past altijd perfect voor elk raam. Met raambekleding op maat weet je ook zeker dat het helemaal is afgestemd op jouw wensen, jouw smaak, het type woning en de ruimte.

Je stelt je raambekleding op maat helemaal zelf samen. Je kiest zelf het type raamdecoratie, maar ook het materiaal, de kleur, de breedte van bijvoorbeeld de lamellen, de manier van bedienen, etc.

plissegordijnen op maat

Mogelijkheden met raamdecoratie

Wil je raamdecoratie laten plaatsen? Er zijn verschillende soorten raamdecoratie waar je uit kunt kiezen. Bekijk de verschillende raambekleding opties:

Verschillende materialen

Raamdecoratie heb je in verschillende soorten en materialen. Houten raamdecoratie geeft karakter en heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Raamdecoratie van stof geeft een huiselijk karakter en werkt extra geluiddempend. Kunststof en aluminium raamdecoratie hebben een modernere uitstraling. Raamdecoratie van deze materialen zijn gemakkelijk te onderhouden en kan je in vochtige ruimtes ophangen.

Raamdecoratie voor de badkamer Raamdecoratie van kunststof of aluminium zijn perfect voor de badkamer, omdat ze vormvast en vochtbestendig zijn. Wil je liever houten raambekleding? Als het behandeld is met speciale lak of olie kan dit ook.
rolgordijn op maat

Op zoek naar zonwering voor binnen?

Raamdecoratie heeft vaak niet alleen een decoratieve functie, maar ook een zonwerende functie. Raamdecoratie filtert zonlicht of houdt het in sommige gevallen grotendeels tegen. Dit verschilt per type raamdecoratie en is afhanelijk van je wensen. Wil je vooral de warmte en zonlicht buitenshuis houden? Bekijk dan ook de opties voor zonwering.

Montage raambekleding

Als je je raamdecoratie hebt besteld, is het belangrijk dat deze straks ook goed bevestigd wordt. Dit is secuur werk. Je moet rekening houden met verschillende elementen, namelijk het type raam, raamklinken, de vensterbank, etc. Het opmeten en het monteren van raamdecoratie kan je daarom het beste overlaten aan een vakman. Zij weten voor elke situatie een oplossing. Raamdecoratie specialisten hebben expertise, ervaring en de juiste benodigdheden om jouw nieuwe raambekleding perfect te monteren.

Ontvang gratis raamdecoratie offertes

Ben je op zoek naar raamdecoratie op maat voor jouw woning? Vraag dan altijd meerdere gratis raamdecoratie offertes aan via Slimster. Je komt in contact met regionale raamdecoratie specialisten en vergelijkt deze op basis van prijs en kwaliteit. Je bepaalt vervolgens zelf met wie je in zee gaat. Zo heb jij de beste deal.

Prijzen raambekleding vergelijken

Voordelen raamdecoratie specialist via Slimster

  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Verzekerd van kwaliteit
  • Perfect op de juiste maat
  • Correct montage
  • Garantie op de raamdecoratie
  • Garantie op de montage
  • Specialist is betrouwbaar
  • Je bespaart tijd en geld

Direct raamdecoratie specialisten vergelijken

Maratec
Axxent Nederland
Kossen Woninginrichting
Zonwering aan huis
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal