• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Wat kost raamdecoratie in glas plaatsen?

  Wat kost raamdecoratie in glas plaatsen?

  Raamdecoratie offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 255,- Maximale kosten € 350,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 300,-
  Gemiddelde prijs raamdecoratie in glas per m2, excl. montage.

  Wil je je huidige raamdecoratie vervangen en tegelijkertijd isolatieglas laten plaatsen? Raamdecoratie in glas is een onderhoudsvriendelijke optie die nog langer meegaat dan gewone raamdecoratie. Daarnaast kun je verschillende soorten raamdecoratie kwijt in de spouw van isolerend glas. Ontdek de kenmerken, mogelijkheden en prijzen voor raamdecoratie in glas.

  Voordelen raamdecoratie in glas

  • Luxe uitstraling
  • Langere levensduur
  • Stof- en onderhoudsvrij
  • Warmte- en geluidsisolerend
  • Energie- en ruimtebesparend

  Nadelen raamdecoratie in glas

  • Duurder dan 'gewone' raamdecoratie
  • Kans op verkleuring

  Wat kost raamdecoratie in het glas?

  Type combiglas Prijs* Offerte
  Jaloezie tussen glas € 255 - 350

  * Gemiddelde prijs per m2 raamdecoratie in glas. Incl. btw, excl. montage.

  De prijs van raamdecoratie tussen glas is afhankelijk van meerdere factoren. Soort bediening, afmetingen en soort glas bepalen grotendeels de prijs.

  Werkzaamheden Prijs* Offerte
  Jaloezieglas montage € 40 - 100

  * Gemiddelde prijs jaloezie glas monteren, per stuk.

  Wil je weten wat de exacte prijs is voor jouw ramen? Slimster adviseert je om vrijblijvend raamdecoratie offertes aan te vragen. Zo kun je de variërende kosten slim met elkaar vergelijken.

  Raamdecoratie in het glas plaatsen?
  Andere raamdecoratie bekijken?

  Prijsopbouw raamdecoratie in glas

  Wat is raamdecoratie in glas?

  raamdecoratie in glas

  Raamdecoratie in glas, ook wel dubbel glas met geïntegreerde zonwering genoemd, is raamdecoratie dat gemonteerd zit tussen de spouw van de beglazing. Deze raamdecoratie tussen glas heeft een zonwerende functie, in tegenstelling tot veel andere raamdecoratie.

  Mogelijkheden met raamdecoratie in glas

  • Soort raamdecoratie
  • Soorten glas
  • Bediening
  • Kleur

  Je kunt verschillende soorten raamdecoratie in glas kiezen in verschillende type beglazing. Je kunt kiezen voor zonwering tussen dubbelglas, maar ook zonwering tussen triple glas is mogelijk. Ook kan raamdecoratie tussen glas voor diverse ruimtes in je huis gebruikt worden. Denk hierbij aan je woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer.

  Plissé gordijnen in glas plaatsen

  Je kunt kiezen voor plisse gordijnen in de spouw van het glas. Plisségordijnen zijn zonwerend en hebben een isolerende werking.

  Duo rolgordijnen in glas plaatsen

  Ook duorolgordijnen tussen glas is mogelijk. Met een duo rolgordijn tussen glas kan je zelf de lichtinval en privacy bepalen.

  Jaloezieen in glas plaatsen

  Jaloezieën, ook wel horizontale lamellen of luxaflex genoemd, bestaan uit horizontale latjes. Door luxaflex tussen het glas te plaatsen is jaloezieglas ontstaan. Hierbij heb je de voordelen van jaloezieën zonder de nadelen.

  Kosten jaloezieglas vergelijken?

  Glassoorten met raamdecoratie

  In glas geïntegreerde raamdecoratie kan geplaatst worden tussen:

  Naast bovengenoemde beglazing kan raamdecoratie ook geplaatst worden tussen isolerend glas en veiligheidsglas. Ook is er raamdecoratie tussen glas ontwikkeld voor bestaande kozijnen. Hierdoor hoef je alleen het glas te vervangen en kun je ook raamdecoratie in glas plaatsen zonder je kozijnen te vervangen.

  Meer over soorten glas?
  Bestaat zonwering in glas? Raamdecoratie in glas heeft een zonwerende functie en kan daarom ook zonwering in glas worden genoemd. Er is in dit geval geen onderscheid tussen raamdecoratie en zonwering in glas. Zoek je zonwerend glas? Dat is glas met een speciale coating.
  Zonwerend glas plaatsen?

  Hoe raamdecoratie in glas bedienen?

  Er zijn verschillende manieren om raamdecoratie tussen glas dte bedienen:

  1. Handmatig bedienen
  2. Bedienen met magneet
  3. Elektrisch bedienen

  Raamdecoratie tussen glas handmatig bedienen

  handmatig raamdecoratie in glas bedienen

  Je kunt zelf bepalen hoe je de raamdecoratie tussen glas bedient. Je kunt bijv. kiezen voor handmatige bediening door een trekkoord, kantelstok of tuimelstang.

  Raamdecoratie in glas met knop bediening wordt vaak toegepast in bedrijfspanden. Hierbij kan de raamdecoratie niet omhoog of omlaag, maar kan deze alleen gekanteld worden. Hierbij is de knop op het glas of op het kozijn gemonteerd.

  Raamdecoratie tussen glas bedienen met magneet

  Bij raamdecoratie in glas wordt ook wel eens gekozen voor een magneetbediening. Met behulp van een magneet is de raamdecoratie tussen het glas op verschillende manieren te bedienen.

  Raamdecoratie tussen glas elektrisch bedienen

  elektrisch raamdecoratie tussen glas

  De raamdecoratie in glas kan je ook elektrisch bedienen. Met een knop, schakelaar, afstandsbediening of zelfs met je mobiele telefoon kun je de motor bedienen waarmee je de raamdecoratie in een andere stand zet. Vooral voor lastig bereikbare plekken is dit systeem ideaal. Dit kan zelfs uitgebreid worden met een zonnesensor of tijdsensor.

  Raamdecoratie in glas monteren door vakman

  Het plaatsen van raamdecoratie tussen glas is een vak apart, waardoor het raadzaam is om dit door een ervaren vakman te laten monteren. De vakspecialist voorziet je vrijblijvend van advies en meet ook de raamdecoratie perfect op maat in. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste kwaliteit.

  Voordelen vakspecialist via Slimster

  • Garantie op materiaal + montage
  • Betrouwbare vakspecialisten
  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Perfect op de juiste maat
  • Oud glas wordt verwijderd
  • Bespaar door offertes vergelijken
  Bespaar op de voorrijkosten Bij Slimster kom je in contact met regionale specialisten. Hierdoor houd je de voorrijkosten laag.

  Beste deal vinden voor nieuwe raamdecoratie in glas

  Wil je nieuwe raamdecoratie in glas laten plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via Slimster en kom in contact met vakspecialisten die in jouw regio werken. Jij vergelijkt de offertes op prijs-kwaliteitverhouding en beslis je zelf welke vakman jouw opdracht mag uitvoeren.

  Direct raamdecoratie specialisten vergelijken

  Van Eyck Shutters
  Van Geet Raamdecoratie & Zonwering
  Zonwering Aan Huis
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal