• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zonwering op zonne energie

  Zonwering op zonne-energie

  Ga naar

  Ben je op zoek naar zonwering en zoek je een duurzame, makkelijke manier om deze zonnewering te bedienen? Zonwering op zonne-energie wordt steeds populairder, maar wat is het precies?

  Hoe werkt zonwering op zonne-energie?

  Zonwering op zonne-energie is voorzien van kleine zonnepanelen. Deze zonnepanelen zitten ingebouwd in de kast van de zonwering, waardoor ze nauwelijks opvallen. De zonnepanelen wekken stroom op, waarmee een ingebouwde batterij gevoed wordt. Met behulp van deze batterij kan de zonwering worden bediend.

  Je hebt dus geen stroomtoevoer nodig naar de zonwering en ook bedrading is overbodig. De motor is volledig zongestuurd.

  Het ingebouwde zonnepaneel wekt enkel stroom op voor de bediening van de zonwering, je kunt het niet aansluiten op het internet stroomnetwerk.

  Voordelen van zonwering met zonnepanelen

  • Geen stroomaansluiting of bedrading

  Zonwering op zonne-energie is eenvoudiger te monteren dan normale elektrische zonwering. Er is geen stroomaansluiting nodig en je hebt geen last van lelijke bedrading. De zonwering werkt met behulp van een draadloze afstandsbediening of wandschakelaar.

  • Makkelijker te monteren

  De zonwering is eenvoudig te installeren, er is nauwelijks breekwerk of bedrading nodig. De montage vindt bij bestaande ramen volledig plaats aan de buitenkant van het huis.

  • Geen extra energiekosten

  Deze zonwering werkt volledig op zonne-energie, je verbruikt geen netstroom en bespaart op energiekosten.

  • Werkt ook bij indirect lichtinval

  De ingebouwde zonnepanelen wekken ook stroom op bij indirect lichtinval/bewolkt weer. Daarnaast kan je ook op mindere dagen gebruikmaken van de opgeladen batterij. Zo kun je het hele jaar door de rolluiken of screens bedienen.

  • Blijft werken bij stroomuitval

  Rolluiken met zonnepanelen zijn ook ideaal bij (vlucht)deuren. De rolluiken zijn ook te bedienen tijdens een stroomstoring.

  • Duurzaam

  Zonwering bedienen op basis van groen opgewekte zonne-energie.

  Zonwering op zonne-energie in jouw huis?

  Waarop letten bij zonwering op zonne-energie?

  • Zonnecel niet volledig in schaduw plaatsen
  • Zonwering met zonnepanelen is doorgaans (nog) wel prijziger dan elektrische zonwering

  Wat kost zonwering op zonne-energie?

  Het is lastig om prijzen te noemen voor zonwering op zonne-energie. Houd rekening met een gemiddelde meerprijs van € 250 - € 350 bovenop de normale zonwering prijs.

  rolluiken op zonne energie

  Rolluiken op zonne-energie

  Rolluiken werken uitstekend als zonwering, maar worden ook vaak ingezet als inbraakbeveiliging. Dit maakt het nog belangrijker om deze rolluiken altijd te kunnen bedienen. Met rolluiken op zonne-energie hoef je niet bang te zijn voor stroomstoringen; de rolluiken blijven dan te bedienen omdat ze los werken van het elektriciteitsnet. Om deze reden worden rolluiken op zonne-energie steeds vaker gebruikt bij (vlucht)deuren.

  screens op zonne energie

  Screens op zonne-energie

  Ook zonnescreens op zonne-energie zien we steeds meer. Deze screens met ingebouwd zonnepaneel zijn eenvoudig te monteren, zonder breekwerk of elektriciteitsaansluiting. Deze zonnescreens worden ook wel solar screens of solar zipscreens genoemd.

  Ideaal voor dakramen

  Dakramen en zonne-energie zijn een ideale combinatie. Laat zonwering op zonne-energie monteren op je bestaande dakraam voor een eenvoudige bediening.

  Ben je op zoek naar nieuwe dakramen? Wist je dat je ook dakramen op zonne-energie kunt plaatsen? Zo bedien je ook je dakraam met behulp van zelf opgewekte stroom, ook wel solar dakramen genoemd.

  Velux rolluiken op zonne energie erg popular Er worden steeds meer rolluiken op zonne-energie ontwikkeld. Velux is met zijn dakramen op zonne-energie en zonwering op zonne-energie een populaire en kwalitatieve optie.

  Beste deal vinden voor zonwering op zonne-energie

  Wil je rolluiken op zonne-energie plaatsen of ga je voor zonnescreens met ingebouwde zonnecellen? Vraag gratis en vrijblijvend zonwering offertes aan via Slimster en kom in contact met vakspecialisten die in jouw regio actief zijn. Laat je informeren over de mogelijkheden en vergelijk de specialisten op prijs, kwaliteit en service. Je beslist uiteindelijk zelf wie jouw zonwering op zonne-energie gaat installeren.

  Direct 156 zonwering specialisten vergelijken

  Maratec
  Axxent Nederland
  Kossen Woninginrichting
  Zonwering aan huis
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal