Direct 4 gratis rolluiken offertes

Op zoek naar rolluiken voor de beste prijs? Vraag direct gratis rolluiken offertes aan en kom in contact met de 4 beste specialisten die in jouw regio werkzaam zijn!

Bespaar tijd & geld
Direct 4 gratis rolluiken offertes

Rolluiken offerte online opvragen

Rolluiken offerte
 1. Vul bovenstaande rolluik offerte formulier in
 2. Wij matchen de 4 beste bedrijven voor jouw klus
 3. Je ontvangt een rolluik offerte van elk bedrijf
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies welk bedrijf jouw opdracht krijgt

Waarom rolluiken offertes vergelijken?

Niemand betaalt graag te veel, ook niet voor nieuwe rolluiken. Door meerdere rolluiken offertes op te vragen, kun je vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en service. Zo ontdek je eenvoudig welke rolluiken specialist bij je past.

Slimster heeft een uitgebreid netwerk van grote en kleine zonwering bedrijven, die ervaren en vakkundig zijn. Hoewel je bij Slimster online veel rolluiken informatie vindt, geven de aangesloten bedrijven ook vrijblijvend advies over alle mogelijkheden.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Offerte rolluiken online aanvragen

Zoek je een eenvoudige manier om te besparen? Vraag dan gratis en vrijblijvend rolluiken offertes op. Stuur je aanvraag op en bij Slimster gaan we direct op zoek naar de 4 beste rolluik specialisten in jouw regio. Hiervoor hebben we wel wat informatie van je nodig, zoals je adresgegevens. Zo kunnen we je alleen koppelen aan 4 specialisten die in jouw regio werken en de voorrijkosten laag houden.

Na het versturen van jouw online rolluik aanvraag gaan wij op zoek in ons netwerk naar de juiste vakman voor jouw wensen. Je ontvangt direct een e-mail waarin staat aan welke bedrijven wij jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Beste deal vinden voor nieuwe rolluiken

De vakmannen sturen je offerte toe, gebaseerd op jouw wensen. Je ziet in één oogopslag welke offertes aantrekkelijk zijn en kunt zo een eerste selectie maken:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de prijsofferte aantrekkelijk?
 • Wat zit er wel en niet bij de prijs inbegrepen?

Na het vergelijken van de rolluiken offertes kan je een vrijblijvende afspraak maken met de bedrijven van jouw keuze. Dit heeft enkele voordelen:

 1. Vakman neemt stalen mee, zodat je opties kunt bekijken.
 2. Je kunt face-to-face onderhandelen over de prijs.
 3. Je kunt (goedkopere) alternatieven bespreken als je samen met de specialist om tafel zit.

De rolluiken specialist stelt tijdens op na de afspraak een nieuwe prijsofferte op. Vergelijk deze offerte goed met de offertes van andere bedrijven. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welk bedrijf de beste deal heeft voor jouw nieuwe rolluiken.