• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Ridderkerk

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Ridderkerk

  Trap met hoek Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons huis. 2 trappen met 1 kwart slag zo 15 a 16

  Willem Pijperstraat, Ridderkerk

  2 trappen: 1 dicht, 1 open. Graag prijs voor laminaat en PVC in offerte weergeven. Huidige trapbekle

  Van Leeuwenhoekstraat, Ridderkerk

  Wij hebben één trap met twee bochten en 15 tredes en een open zoldertrap ook met twee bochten en 15

  Wolbersstraat, Ridderkerk

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Ridderkerk

  In de agglomeratie van Rotterdam kan ook in Ridderkerk een trapspecialist jouw trap renoveren. Een traprenovatie is een goede keus wanneer jouw trap slijtageplekken vertoont of wanneer traptreden losraken. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap binnen een dag bekleden en renoveren. Benieuwd naar alle kleuren, ontwerpen, opties en prijzen? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren door een vakman uit jouw eigen regio!

  Materialen voor traprenovatie

  Hout, laminaat en pvc zijn de meest populaire materialen voor een traprenovatie. Er zijn verschillende houtsoorten waar je gebruik van kunt maken. Essen, eiken en andere soorten. Daarnaast kun je kiezen voor linoleum of blauwstaal, maar ook trapbekleding met tapijt behoort tot de opties. Ieder materiaal heeft haar eigen kenmerken en prijzen, laat je dus goed adviseren door de specialist om de beste keus te maken.

  Kiezen voor trapbekleding

  Jouw trap moet uiteraard niet alleen een welkome warme uitstraling hebben. Hij moet ook echt warm zijn. Door gebruik te maken van halve manen, tapijt of vloerbedekking is de trap warmer aan de voeten als je ’s morgens naar beneden loopt. De halve manen, tapijt en vloerbedekking kunnen in allerlei kleuren worden geleverd en met allerlei motieven. Op die manier kun je een klassieke, moderne of speelse uitstraling op de trap krijgen.

  Besparen op jouw traprenovatie in Ridderkerk?

  Laagste prijs traprenovatie Ridderkerk

  Woon jij in de regio Ridderkerk en zoek je een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan zit je bij Slimster op de goede plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je eenvoudig tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw project!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Ridderkerk

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal