• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Zwijndrecht

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Zwijndrecht

  Wij willen graag een donkere betonlook met de stoot borden in zelfde kleur. Eventueel led verlichtin

  Mendelssohnplantsoen, Zwijndrecht

  betreft nieuwe woning open trap rondom met zwart gekleurd pvc incl. wangen te bekleden

  Mimosastraat, Zwijndrecht

  Rechte trap 14 treden. Laminaat, stootborden en zijkant in wit laminaat/kunststof. Graag offerte van

  Bootjessteeg, Zwijndrecht

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Zwijndrecht

  Een oude trap is niet alleen minder mooi. Slijtageplekken en loszittende traptreden kunnen gevaarlijk zijn. Daarom is het slim om een traprenovatie uit te laten voeren. Woon jij in Zwijndrecht? Dan kun je ook bij Slimster terecht voor het vergelijken van lokale bedrijven. De bij ons aangesloten vakmannen werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap binnen 1 dag renoveren. Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste deal!

  Het bekleden van jouw trap

  Alleen hout is soms een wat kaal in het trapgat. Daarom kun je jouw trap bekleden met halve manen, tapijt en vloerbedekking. Met deze drie verschillende bekledingssoorten kun je allerlei effecten krijgen. Met halve manen ziet men vaak dat er kleuren worden afgewisseld. Dan kun je een mooie gekleurde of zwart witte trap krijgen. Bij tapijt wordt er vaak een meer statig uiterlijk gecreëerd terwijl vloerbedekking vooral in 1 kleur wordt gebruikt. Je kunt ook kiezen voor motieven op het tapijt en vloerbedekking voor een extra effect op de trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Zwijndrecht?

  Beste deal traprenovatie Zwijndrecht

  Woon jij in Zwijndrecht en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden met fiks voordeel. Via Slimster kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw klus!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zwijndrecht

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal