• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Zwijndrecht

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zwijndrecht

Wij hebben een open trap van 13 treden, met een halve draai erin naar boven. De trede lopen niet helemaal...

Anthonie Heinsiusstraat, Zwijndrecht

Wij willen de trapleuning + balustrade van het bordes vervangen. Vanwege de kinderen is de afstand tussen...

Schimmelpenninckstraat, Zwijndrecht

betreft offerte voor een spiltrap, 2 verdiepingen hoog. nu van ijzer en ijzeren treden. Het geheel kraakt...

Hilverbeek, Zwijndrecht

Gratis Traprenovatie offertes

Het gebied met dorpen en steden die eindigen op -drecht is redelijk groot. Daarom vinden wij het belangrijk dat u ook in Zwijndrecht een specialist voor uw traprenovatie kunt vinden die uit Zwijndrecht komt. Deze is bekend met de woningen en trappen die in Zwijndrecht gebouwd worden. Bovendien kunt u ook de aanbiedingen van meerdere specialisten uit de omgeving met elkaar vergelijken. Op die manier vindt u de goedkoopste specialist die de beste prijs heeft om uw trap te renoveren.

Voorbeelden

trap renoveren zwijndrechtInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen zwijndrechtWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Uw trap renoveren met hout

Een houten trap kan gerenoveerd worden door de specialist die u vindt op Traprenovatie.com. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Laat u zich daarvoor vooral adviseren tijdens het gratis adviesgesprek dat u van ons krijgt. Heeft u niet het budget voor een renovatie van hout, maar wilt u toch uw trap verfrissen? Dan kunt u ook uw trap renoveren met laminaat of pvc. Deze kunnen de uiterlijke kenmerken van het hout krijgen dat u mooi vindt.

Het bekleden van uw trap

Alleen hout is soms een wat kaal in het trapgat. Daarom kunt u uw trap bekleden met halve manen, tapijt en vloerbedekking. Met deze drie verschillende bekledingssoorten kunt u allerlei effecten krijgen. Met halve manen ziet men vaak dat er kleuren worden afgewisseld. Dan kunt u een mooie gekleurde of zwart witte trap krijgen. Bij tapijt wordt er vaak een meer statig uiterlijk gecreëerd terwijl vloerbedekking vooral in 1 kleur wordt gebruikt. U kunt ook kiezen voor motieven op het tapijt en vloerbedekking voor een extra effect op uw trap.

Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Verbeteren van de veiligheid

Een versleten trap is een onveilige trap. De slijtageplaatsen zijn vaak gladder dan normaal. Daardoor is de kans groter dat u uitglijdt. De balustrade kan na verloop van tijd wiebelig zijn en losser aan de muur zitten. Hierdoor heeft u geen zekere houvast. Door uw trap te renoveren worden slijtplekken aangepakt en wordt uw balustrade weer verstevigd. Op die manier krijgt u meer grip op uw trap.

Gratis offerte in Zwijndrecht aanvragen

Om uw trap te verfraaien en veiliger te maken vraagt u hier een gratis vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan meerdere aanbiedingen van specialisten uit Zwijndrecht. Bovendien krijgt u ook een gratis adviesgesprek met de specialist die u kiest. Uw trap wordt daarna in 1 dag gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zwijndrecht
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal