Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Oud gastel

Vergelijk 221 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Oud Gastel

We hebben een oud huis, alles is Schots en scheef, ook de traptreden zijn niet even lang. 15 treden

Dorpsstraat, Oud Gastel

We willen graag een offerte voor bekleren van onze trap inclusief zijkanten.

Emmastraat, Oud Gastel

14 optrede, dichte trap met 1/4 onder kwart en 1/2 boven kwart. Graag om de 2 of 3 trede verlichting

De Biestraat, Oud Gastel

Traprenovatie offerte

Trappen renoveren in Oud Gastel

Een moderne villa, een appartement met meerdere verdiepingen of een rijtjeshuis. Veel woningen hebben trappen en daar moet soms iets aan gebeuren. Vooral als jouw trap slijtageplekken heeft is het belangrijk voor de veiligheid om de trap te renoveren. Slijtageplaatsen zijn namelijk glad waardoor de kans groter is dat je uitglijdt. In de regio van Oud Gastel kun je via Slimster eenvoudig een traprenovatie specialist inschakelen. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en zijn gescreend op hun kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vul het offerteformulier in en vind de beste deal!

Materialen voor de traprenovatie

De trap kan gerenoveerd worden met verschillende materialen, zoals hout, laminaat of pvc. Wil je de houten uitstraling, maar heb je een kleiner budget? Dan zijn laminaat en pvc materialen die hout op een geloofwaardige manier kunnen vervangen. Deze zijn te krijgen in meerdere kleuren waardoor elke houtsoort realistisch geïmiteerd kan worden. Liever warme en zachte voeten? Laat de traptreden bekleden met tapijt, dit is ook nog eens goedkoper.

Besparen op jouw traprenovatie in Oud Gastel?

Laagste prijs trapbekleding Oud Gastel

Woon jij in Oud Gastel of omgeving en ben je op zoek naar een ervaren specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op kwaliteit en prijs. Kies zelf de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Met ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Oud Gastel

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal