Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Bergen op zoom

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Bergen op Zoom

Het is een jaren 30 woning. Er zitten ook 2 vloertjes en een overloop bij.

Antwerpsestraatweg, Bergen op Zoom

Strak mooi geen verlichting.. Moet oude vloerbedekking er af of doen jullie dat?

Zwartewaal, Bergen op Zoom

Het gaat om 2 trappen, beide met 12 treden. 1 rechte, dichte trap en 1 open trap met 1 draai

Westerland, Bergen op Zoom

Traprenovatie offerte

Trap renoveren op maat

Zijn jouw oude trappen aan vervanging of vernieuwing toe? Dan kun je via Slimster eenvoudig alle traprenovatie specialisten uit de regio Bergen op Zoom vergelijken. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap renoveren op maat. Zo ziet jouw trap er niet alleen mooier uit, hij wordt ook veiliger. Slijtageplekken worden weggewerkt en losse traptreden worden hersteld. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

De verschillende trapbekleding materialen

Voor trappen zijn talloze materialen voorhanden. Allemaal hebben ze verschillende kenmerken. Tapijt of vloerbedekking zijn goedkoop en voelen lekker warm aan, maar nemen veel stof op. Linoleum en laminaat zijn zeer makkelijk schoon te houden. En hout (zoals eiken) is wat duurder, maar oog en voelt robuust en chique. In Bergen op Zoom is via Slimster ook al een aantal keer een trap van beton (of met betonlook) aangelegd, die makkelijk is in het onderhoud en een moderne tint aan jouw huis geeft.

Goedkope traprenovatie in Bergen op Zoom?

Ook voor bijvoorbeeld trapwangen en trapleuningen zijn deze materiaalopties beschikbaar. Vaak nemen mensen deze trapattributen van hetzelfde materiaal, maar je kunt verrassen door voor verschillende soorten te kiezen.

Goedkope traprenovatie Bergen op Zoom

Woon jij in Bergen op Zoom en wil je graag een goede specialist vinden voor jouw traprenovatie? Vraag via Slimster gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Zo kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurtarief en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Bergen op Zoom

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal