• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 188.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Vlissingen

Vergelijk 207 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Vlissingen

13 treden dichte trap eiken treden met een antislip strip incl de wangen van de trap.

Rembrandtlaan, Vlissingen

de trap naar zolder willen we graag omleggen, dus dat je niet links maar rechts in de ruimte binnen

Verdilaan, Vlissingen

Het gaat om 1 trapje van 3 treden (van keuken naar woonkamer) dan een trap van 10 treden (van woonka

Westerzicht, Vlissingen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren op maat in Vlissingen

Heb jij een oude trap waar je al een tijdje mee in je maag zit? Dan is dit een goed moment om te kiezen voor een traprenovatie in maat. Via Slimster kun je gemakkelijk lokale specialisten vergelijken. De bij ons aangesloten trapbekleding bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren en werken met de beste materialen. Eiken trap renoveren? Of liever een trap bekleden met tapijt. Wat je wensen ook zijn, via Slimster vind je de beste deal!

Jouw trap laten bekleden

Jouw trap krijgt een extra facelift door bekleding op de treden aan te brengen. Dit kunnen halve manen, tapijt en vloerbedekking zijn. Met de halve manen kun je een speels effect krijgen door gebruik te maken van de verschillende kleuren. Het tapijt en de vloerbedekking zijn hoogpolig en laagpolig te krijgen. Ook deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende motieven.

Besparen op jouw traprenovatie in Vlissingen?

Extra veiligheid met een nieuwe balustrade

Om de veiligheid van de trap te vergroten hoort er ook een nieuwe balustrade bij jouw traprenovatie. Als deze niet meer stevig is heb je niets aan de balustrade wanneer je uitglijdt. Je kunt er zelfs extra schade door oplopen omdat hij opeens loslaat van de muur of het hekje breekt. Daarom hoort ook een nieuwe balustrade of een versteviging van de balustrade bij de traprenovatie. Door gebruik te maken van hout of staal krijgt jouw trap een extra middel om het uiterlijk te krijgen dat je wenst.

Benieuwd naar alle materialen, kleuren en designs?

Complete traprenovatie in Vlissingen

Woon jij in de regio Vlissingen en ben je op zoek naar een betrouwbare expert voor jouw traprenovatie? Dan kun je via Slimster eenvoudig gratis trapbekleding offertes aanvragen. Vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit en selecteer de vakman met de scherpste aanbieding. Laat jouw trap renoveren of bekleden, compleet op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Vlissingen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal