• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 179.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Trappen & traprenovatie Middelburg

Vergelijk 205 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Middelburg

De rechte traptreden zijn 80,5x22 cm en de trap het een 1/4 draai naar links. Graag offerte voor tr

Koepel, Middelburg

Alleen de staptreden Plus kopse kanten bekleden , dus niet de opgaande (Zeg maar de achterkant vd tr

Noordweg, Middelburg

Betreft 2 soortgelijke trappen, naar 1e en 2e verdieping

Prinsenlaan, Middelburg

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Middelburg

Ook in Zeeland kun je via Slimster een specialist inschakelen voor het renoveren van jouw trappen. Wil je een oude trap compleet herstellen, of een nieuwere trap voorzien van een andere look? De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten kunnen alle trappen renoveren of bekleden, compleet naar jouw wens. Ze werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Jouw trap renoveren met duurzame materialen

Hout, pvc en laminaat zijn duurzame materialen om jouw trap mee te renoveren. Je kan de warme uitstraling van hout ook met pvc en laminaat bereiken. De keus ligt dus bij jou. Wil je voor het trap renoveren juist kleuren en motieven? Dan is pvc een stof waar je alle kanten mee op kan gaan.

Dat is niet het enige, want ook de verlichting en balustrade zijn van belang voor het uiterlijk en de veiligheid van de trap. Een traprenovatie is niet compleet zonder ook de muur, balustrade en verlichting mee te nemen in jouw plan. Niet alleen zorgt de balustrade en trapverlichting voor veiligheid, maar ook voor een prettige sfeer. Warm en gezellig of strak en modern, het kan allemaal.

Besparen op jouw traprenovatie in Middelburg?

Laagste prijs traprenovatie Middelburg

Woon jij in Middelburg en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Middelburg

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal