• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Rijswijk

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Rijswijk

Er zijn 2 trappen in ons huis: - een dichte trap van 17 treden; hier is mijn wens eiken treden met witte...

Parelgraslaan, Rijswijk

2 trappen 14 treden beide halve draai. Nieuwbouw trap

Jasmijn, Rijswijk

2 haltrappen die bekleed zijn met tapijt, beide trappen recht met boven een draai naar de verdieping. Bij...

Irisdreef, Rijswijk

Gratis Traprenovatie offertes

In de agglomeratie van Den Haag is Traprenovatie.com beschikbaar om trappen te renoveren. Ook in Rijswijk hebben we specialisten om uw trap te renoveren. Voor de stevigheid en veiligheid van uw trap is het belangrijk om deze te renoveren als hij versleten is. Dit merkt u door gladde treden met zichtbare slijtplekken en een balustrade die niet stevig aanvoelt. Als u niet met uw gewicht aan de balustrade durft te hangen is het tijd voor een traprenovatie.

Voorbeelden

trap renoveren rijswijkInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen rijswijkWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Traprenovatie materialen

De trap kan gerenoveerd worden met hout, laminaat en pvc. Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar voor uw traprenovatie. Tijdens het gratis adviesgesprek dat u krijgt als u hier uw specialist bestelt kunt u meer informatie krijgen. Past hout niet in het gereserveerde budget? Dan kunt u ook gebruik maken van laminaat en pvc. Deze kunnen een natuurlijke houtuitstraling krijgen. Als u wilt kunt u ook een strakke kleur kiezen voor het pvc en hout.

Besparen op uw traprenovatie in Rijswijk?

Laat uw trap bekleden

Om uw voeten een warme ervaring te geven als u in de ochtend de trap afloopt kunt u gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. De halve manen, tapijt en vloerbedekking zorgen ook voor een stroevere trap. Hierdoor glijdt u minder snel uit. Daardoor voorkomt u nare verwondingen door een val van de trap.

Balustrade en verlichting voor veiligheid

De stevigheid van de balustrade is belangrijk voor het geval u toch uitglijdt. U kunt zich vasthouden aan de balustrade om toch niet van de trap te vallen. Daarbij kunt u de balustrade zo vormgeven dat deze het effect van de traprenovatie versterkt. Ook de verlichting speelt een rol bij de sfeer en veiligheid van uw trap. Door de verlichting goed aan te brengen ziet u de treden beter, waardoor u er minder snel 1 overslaat.

Gratis vrijblijvende traprenovatie offerte aanvragen

Uw trap laten renoveren in Rijswijk wordt gemakkelijk geregeld via Traprenovatie.com. U vraag een gratis offerte aan. Dan krijgt u verschillende aanbiedingen. U krijgt een gratis adviesgesprek met de gekozen specialist. Vervolgens wordt uw trap in 1 dag gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Rijswijk
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal