Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Rijswijk

Vergelijk 215 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Rijswijk

Het gaat om een dichte trap van 15 treden en een open trap van 15 treden, open trap graag rondom bek

Zwaanwijck, Rijswijk

betreft nieuwbouwwoning. 2 trappen (woning bestaat uit begane grond en 2 etages). verlichting met in

Weteringsweg, Rijswijk

2x dubbelkwart trap met 15 treden. Beide trappen staan alleen in de grondverf. 1 trap is een open tr

Laan van Sion, Rijswijk

Traprenovatie offerte

Complete traprenovatie in Rijswijk

In de agglomeratie van Den Haag zijn de specialisten van Slimster beschikbaar om trappen te renoveren. Ook in Rijswijk hebben we traprenovatie specialisten om jouw trap te renoveren. Voor de stevigheid en veiligheid van de trap is het belangrijk om deze te herstellen als hij versleten is. Dit merk je door gladde treden met zichtbare slijtplekken en een balustrade die niet stevig aanvoelt. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding materialen en bijbehorende prijzen? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trapbekleding materialen

De trap kan gerenoveerd worden met o.a. hout, laminaat en pvc. Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar voor jouw traprenovatie. Past hout niet in het gereserveerde budget? Dan kun je ook gebruik maken van laminaat en pvc. Deze kunnen een natuurlijke houtuitstraling krijgen. Uiteraard kun je ook gaan voor linoleum, blauwstaal of tapijt. Laat je goed adviseren door de vakman voordat je een keuze maakt.

Balustrade en verlichting voor veiligheid

De stevigheid van de balustrade is belangrijk voor het geval je toch uitglijdt. Je kunt je vasthouden aan de balustrade om niet van de trap te vallen. Daarbij kun je de balustrade zo vormgeven dat deze het effect van de traprenovatie versterkt. Ook de trapverlichting speelt een rol bij de sfeer en veiligheid van jouw trap. Door de verlichting goed aan te brengen zie je de treden beter en mis je geen trede meer.

Besparen op jouw traprenovatie in Rijswijk?

Goedkope traprenovatie Rijswijk

Woon jij in de regio Rijswijk en wil je jouw trap renoveren of opnieuw bekleden? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Hier kun je namelijk gratis traprenovatie offertes vergelijken op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trappen renoveren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurtarief en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Rijswijk

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal