Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Wateringen

Vergelijk 217 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Wateringen

Open trap dicht maken Opnieuw bekleden, anti slip Indien mogelijk verlichting

De Hoornbloem, Wateringen

Betreft een hard houten open trap. Alleen renoveren van de trap tredes incl. Rubberen strip.

Waterpark, Wateringen

15 traptreden x 2 ditcht , zijde 1 kant ditcht en ander open . zwart wit model .laminaat anti slip

Oude Tolweg, Wateringen

Traprenovatie offerte

Laat jouw trap bekleden in Wateringen

Een trap renoveren kan jouw woning een frisse nieuwe uitstraling geven. Doordat de trap vaak een belangrijke plaats in de woning heeft kan dit direct opvallen. De hal of woonkamer wordt moderner door een traprenovatie. Bovendien kan het renoveren van jouw trappen deze een stuk veiliger maken, omdat slijtageplekken en losse treden worden aangepakt. De bij Slimster aangesloten specialisten in Wateringen kunnen alle soorten trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding opties en bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Traprenovatie materialen

Een traprenovatie kan met meerdere materialen gerealiseerd worden. Hout, laminaat en pvc zijn altijd beschikbaar om jouw trap te renoveren. Door laminaat of pvc te gebruiken kun je hetzelfde effect krijgen als met een houten trap. Het verschil is dan vooral in de prijs te merken. Echter laminaat en pvc zijn minder duurzaam dan hout en daardoor ben je sneller toe aan een nieuwe traprenovatie. Op de lange termijn kun je dus voordeliger uit zijn met een traprenovatie van hout. Naast deze populaire trapbekleding materialen kun je ook kiezen voor het renoveren van de traptreden met blauwstaal, linoleum of tapijt.

Voordelige traprenovatie in Wateringen?

Besparen op jouw traprenovatie in Wateringen?

Woon jij in Wateringen en zoek jij de beste specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vergelijk via ons lokale trapbekleding bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Met ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw opdracht inclusief voorrijkosten en uurtarief!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Wateringen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal