• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Wateringen

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Wateringen

  15 traptreden x 2 ditcht , zijde 1 kant ditcht en ander open . zwart wit model .laminaat anti slip

  Oude Tolweg, Wateringen

  14 treden incl opstapje naar de 1e etage. Is nu bedekt met tapijt. Kleine draai aan het begin van de

  Het Tolland, Wateringen

  Trapgat en vaste trap naar zolder verplaatsen En vlizotrap dicht gemakt worden

  Westblok, Wateringen

  Traprenovatie offerte

  Laat jouw trap bekleden in Wateringen

  Een trap renoveren kan jouw woning een frisse nieuwe uitstraling geven. Doordat de trap vaak een belangrijke plaats in de woning heeft kan dit direct opvallen. De hal of woonkamer wordt moderner door een traprenovatie. Bovendien kan het renoveren van jouw trappen deze een stuk veiliger maken, omdat slijtageplekken en losse treden worden aangepakt. De bij Slimster aangesloten specialisten in Wateringen kunnen alle soorten trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding opties en bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Traprenovatie materialen

  Een traprenovatie kan met meerdere materialen gerealiseerd worden. Hout, laminaat en pvc zijn altijd beschikbaar om jouw trap te renoveren. Door laminaat of pvc te gebruiken kun je hetzelfde effect krijgen als met een houten trap. Het verschil is dan vooral in de prijs te merken. Echter laminaat en pvc zijn minder duurzaam dan hout en daardoor ben je sneller toe aan een nieuwe traprenovatie. Op de lange termijn kun je dus voordeliger uit zijn met een traprenovatie van hout. Naast deze populaire trapbekleding materialen kun je ook kiezen voor het renoveren van de traptreden met blauwstaal, linoleum of tapijt.

  Voordelige traprenovatie in Wateringen?

  Besparen op jouw traprenovatie in Wateringen?

  Woon jij in Wateringen en zoek jij de beste specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vergelijk via ons lokale trapbekleding bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Met ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw opdracht inclusief voorrijkosten en uurtarief!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Wateringen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal