• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Noordwijk

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Noordwijk

gesloten houten trap met dubbele draai;14 treden; stootborden;

Viverlaan, Noordwijk

Wij willen de trappen van onze nieuwbouwwoning laten afwerken in betonlook (pvc/vinyl). Graag ontvangen...

Maarten Kruytstraat, Noordwijk

Trap is open en bevind zich in de woonkamer naar de eerste verdieping. Er zit een halve draai in de trap....

Moelenshof, Noordwijk

Gratis Traprenovatie offertes

Niet alleen in het binnenland, ook aan de kust in Noordwijk zijn specialisten te vinden voor uw traprenovatie. Een specialist vinden is niet altijd even eenvoudig. Om u te helpen kunt u op deze website een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van uw trap. Wij sturen u dan zo snel mogelijk meerdere aanbiedingen van specialisten uit de regio Noordwijk aan wie u uw traprenovatie kunt toevertrouwen. Nadat u de prijzen met elkaar heeft vergeleken en eventueel verder onderzoek heeft uitgevoerd kiest u de beste traprenovatie specialist. U krijgt bovendien een gratis adviesgesprek voordat de trap wordt gerenoveerd.

Prijzen

traprenovatie prijzen noordwijkWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Materialen

trap renoveren noordwijkDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Trap laten renoveren op maat

Onze specialisten kunnen trappen renoveren met hout, laminaat en pvc. Afhankelijk van de trap worden deze op maat gemaakt. Er zijn meerdere houtsoorten waaruit u kunt kiezen. Ook laminaat en pvc kunnen op maat gemaakt worden voor uw trap. Deze twee materialen kunnen alle houtsoorten op een realistische manier imiteren. Ze zijn ook te krijgen in andere kleuren, zoals paars of wit “hout”. Dit kan de trap een unieke uitstraling geven.

Laat uw trap bekleden

Tijdens het trap renoveren kan er ook trapbekleding op de treden worden aangebracht. Het gaat om halve manen, tapijt of vloerbedekking. Deze zijn te krijgen in verschillende kleuren en met verschillende motieven. Bovendien dempen halve manen, tapijt en vloerbedekking het geluid van mensen die de trap gebruiken en zorgt het voor extra grip. Vraag tijdens het gratis adviesgesprek om meer informatie.

Traprenovatie voor extra veiligheid

Een versleten trap heeft vaak gladde plaatsen. Door de trap te renoveren en te voorzien van een vorm van bekleding wordt de trap minder gevaarlijk. Bovendien controleert de specialist ook de balustrade op stevigheid. Deze kan dan vaster gemaakt worden of helemaal vervangen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de extra greep mocht u onverwachts toch nog uitglijden.

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen

Om de prijzen van de specialisten te vergelijken moet u wel een offerte hebben. Deze kunt u op deze website aanvragen waarna u zo snel mogelijk meerdere aanbiedingen krijgt uit Noordwijk. Om de kosten zo goedkoop mogelijk te houden vergelijkt u de prijzen met elkaar. Nadat u de beste prijs heeft gevonden krijgt u een gratis adviesgesprek voordat de trap in 1 dag wordt gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Noordwijk
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal