Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Noordwijk

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Noordwijk

Het betreft 2 trappen voor 2 verdiepingen. 1 met 13 treden en 1 met 12 en een overloop. Er ligt nu v

Graaf Albrechtstraat, Noordwijk

Open trap met 12 treden,kwart draai!nu bekleed met tapijt(maar verwijder ikzelf)trap leid naar slaap

Van Speijkstraat, Noordwijk

Wij hebben een wenteltrap in onze woonkamer. De ijzeren spijlen van de leuning laten los. Nu willen

Hoogwakersbosstraat, Noordwijk

Traprenovatie offerte

Versleten trap renoveren in Noordwijk

Niet alleen in het binnenland, ook aan de kust in Noordwijk zijn specialisten te vinden voor jouw traprenovatie. Via Slimster kun je gemakkelijk lokale trapbekleding bedrijven vergelijken, zodat je altijd de beste deal vindt. De bij ons aangesloten vakmannen kunnen ieder type trap renoveren, compleet naar jouw wens. Wil je een dichte trap renoveren? Of een wenteltrap bekleden met tapijt? Alles is mogelijk. Vraag nu gratis offertes aan en laat je adviseren door ervaren specialisten.

Trap laten bekleden op maat

Onze specialisten kunnen trappen renoveren met o.a. hout, laminaat en pvc. Afhankelijk van de trap worden deze materialen op maat gemaakt. Er zijn meerdere houtsoorten waaruit je kunt kiezen. Ook laminaat en pvc kunnen op maat gemaakt worden voor jouw trap. Deze twee materialen kunnen alle houtsoorten op een realistische manier imiteren. Ze zijn ook te krijgen in andere kleuren, zoals paars of wit “hout”. Dit kan de trap een unieke uitstraling geven.

Traprenovatie voor extra veiligheid

Een versleten trap heeft vaak gladde plekken. Door de trap te renoveren en te voorzien van een vorm van bekleding wordt de trap minder gevaarlijk. Bovendien controleert de specialist ook de balustrade op stevigheid. Deze kan dan vaster gemaakt worden of helemaal worden vervangen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over de extra greep moch je onverwachts toch nog uitglijden. Een goede traprenovatie maakt jouw trap veiliger!

Besparen op jouw traprenovatie in Noordwijk?

Laagste prijs trap renoveren Noordwijk

Woon jij in de regio Noordijk en zoek je een goede specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven werken volgens de hoogste kwaliteitseisen en bieden talloze extra trapbekleding opties. Vraag nu gratis offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit. Kies de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren. Uiteraard geheel naar jouw smaak!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Noordwijk

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal