• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Mijdrecht

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Mijdrecht

  1×dichte trap 13 treden 2×draai 1×open trap 13 treden 2× draai treden rondom bekleden

  Waterhoen, Mijdrecht

  Het betreft een standaard dichte trap voor een tussenwoning met 12 treden. Schotten willen we graag

  Bonkelaar, Mijdrecht

  laminaat met verlichting, 2x 12 treden plus een overloop trappen beide met 2x kwart draai

  Jade, Mijdrecht

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding in Mijdrecht

  De trap heeft vaak een prominente plaats in huis, zoals in de hal of woonkamer. Daardoor kan het een stempel drukken op de uitstraling van jouw woning. Een trap renoveren kan ervoor zorgen dat jij de uitstraling krijgt die je wilt. Ook in Mijdrecht zijn de traprenovatie specialisten van Slimster actief. Deze vakmannen werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en renoveren jouw trappen compleet op maat. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag direct gratis offertes aan en vergelijk trap-specialisten uit jouw eigen regio!

  traprenovatie mijdrecht

  Trap bekleden

  Soms is alleen een houten trede niet genoeg. Je wilt ook wat warms aan de blote voeten als je naar benenden loopt. Je kunt dan kiezen voor halve manen, vloerbedekking en tapijt. Dit kan hoogpolig en laagpolig zijn. Wat jouw voorkeur maar heeft. Uiteraard regel je een specialist voor het bekleden van jouw trap gemakkelijk via Slimster. Inspiratie opdoen? Bekijk hier onze traprenovatie voorbeelden!

  Trap renoveren voor extra veiligheid

  Niet alleen vloerbedekking maakt jouw trap veiliger tegen slipgevaar. Er zijn ook extra trapbekleding opties voor jouw trap. Een balustrade en goede verlichting kan de veiligheid van de trap vergroten. Door de trapverlichting zijn jouw treden goed te zien. Tijdens de traprenovatie zorgt een nieuwe balustrade niet alleen voor een nieuw uiterlijk, maar ook voor extra grip tijdens het op en aflopen van de trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Mijdrecht?

  Goedkope traprenovatie Mijdrecht

  Woon jij in de regio Mijdrecht en ben je op zoek naar een goedkope traprenovatie specialist? Dan zit je bij Slimster goed! Vraag hier gratis offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman en laat jouw trap renoveren, compleet op maat. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale traprenovatie kosten, inclusief uurloon en nieuwe trapbekleding.

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Mijdrecht

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal