• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Montfoort

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Montfoort

  Betreft een dubbelkwarter met 14 treden (incl. Weltrede)

  Willeskop, Montfoort

  Ik zoek iemand die een lichtlijn aan de zijkant van de tredes van de trap kan maken. ik kan u een vo

  Anne Franklaan, Montfoort

  trap met 13 treden 2x draai met zijkanten met stootborden en zijkant bekleed

  Godfried van Rhenenlaan, Montfoort

  Traprenovatie offerte

  Trappen renoveren in Montfoort

  Niet alleen in de steden, maar ook in het Groene Hart zijn de specialisten van Slimster beschikbaar. In de omgeving van Montfoort hebben we meerdere specialisten die jouw traprenovatie kunnen uitvoeren. De trap is de aorta van jouw huis en is dus een belangrijk onderdeel. Dit kan je laten zien door jouw trap te renoveren zodat het de uitstraling van het huis verbeterd. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding materialen en opties? Vraag direct gratis offertes aan en vergelijk bedrijven uit jouw eigen regio!

  Jouw trap renoveren

  Voor jouw traprenovatie in Montfoort zijn er verschillende materialen die je kunt gebruiken, zoals hout, laminaat en pvc. Vind je hout geen fijn aangezicht hebben? Dan kan je ook voor gekleurd laminaat kiezen of pvc met een andere textuur. Op die manier zorg je er voor dat jouw trap een unieke uitstraling krijgt. Ook blauwstaal is mogelijk voor een moderne look.

  Trap bekleden door een vakman

  Jouw trap hoeft niet alleen uit hout, pvc of laminaat te bestaan. Je kunt ook kiezen voor trapbekleding van halve manen, tapijt of vloerbedekking. Op deze manier krijg je niet gelijk koude voeten als je ’s ochtends naar beneden loopt. Bovendien is de grip op de trap hierdoor ook beter dan wanneer je alleen hout, laminaat of pvc gebruikt. Uiteraard kun je ook anti-slip-strips gebruiken.

  Besparen op jouw traprenovatie in Montfoort?

  Beste deal voor traprenovatie Montfoort

  Woon jij in de omgeving van Montfoort en ben je op zoek naar de beste traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag eenvoudig gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren, geheel naar jouw wens. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten voor jouw klus inclusief uurloon en materiaalkosten.

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Montfoort

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal