• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Utrecht

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Utrecht

  Wij hebben een dichte trap waar nu vloerbedekking op gelijmt is, het is een trap met 12 treden en 2

  Enkhuizer Zand, Bunschoten-Spakenburg

  Alleen de traptreden bekleden (zijwanden en stootborden niet. Deze gewoon wit schilderen (kunnen we

  Wielewaal, Soest

  open trap, graag nieuwe trapleuningen, liefst kleur zwart (mat)

  Flevolanderstraat, Utrecht

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding op maat

  Zelf jouw oude trap verbouwen kan een tijdrovend en gecompliceerd karwei zijn. Schuren, zandstralen en giftige verf verwijderen kun je beter overlaten aan een professional. Daarom kiezen veel mensen voor een traprenovatie. Utrecht kent veel specialisten die door hun uitgebreide ervaring jouw trap binnen no-time een ware metamorfose geven. Wil jij de trap bekleden of compleet renoveren? Vergelijk dan via Slimster lokale bedrijven op prijzen, service en kwaliteit. Laat jouw wenteltrap renoveren of die open trap dichtmaken, naar jouw wens. Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trap renoveren in Utrecht?

  Veel mensen denken dat het zelf opknappen van hun trap goedkoop is. Dat een traprenovatie vakman in Utrecht veel kosten met zich mee brengt. Dit is een verkeerd beeld. Traprenovatie is tegenwoordig een gemakkelijk en snel karwei, welke tegen scherpe prijzen uitgevoerd kan worden. Door nieuwe treden over de bestaande heen te leggen hoeven trappen niet meer volledig weggebroken te worden.

  Besparen op jouw traprenovatie in Utrecht?

  Overzettreden zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt hierbij denken aan hout als laminaat of eiken. Maar tapijt of vloerbedekking is ook een vele gekozen alternatief. Jouw traprenovatie professional in Utrecht adviseert je graag over wat bij jouw woning en persoonlijke wensen past. Ontdek nu snel de prijzen door het aanvragen van een gratis offerte.

  Op zoek naar inspiratie voor het renoveren van jouw trap?

  Laagste prijs traprenovatie Utrecht

  Woon jij in de provincie Utrecht en zoek je een ervaren specialist voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen, kwaliteit en service. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten Utrecht

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal