• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Utrecht

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Utrecht

1 dichte trap en 1 open trap beide 12 treden en beide 2 kwart draaien.

Arresleedrift, Nieuwegein

Momenteel heb ik een dubbelkwart trap die ik graag zou willen vervangen met een wenteltrap van ongeveer...

Koraalzee, Amersfoort

Ik heb twee trappen in mijn woning die gedaan moeten worden. Allebei met een boven en onderkwart. de...

Buitenkruier, Mijdrecht

Gratis Traprenovatie offertes

Zelf uw oude trap verbouwen kan een tijdrovend en gecompliceerd karwei zijn. Schuren, zandstralen en giftige verf verwijderen kunt u beter overlaten aan een professional. Daarom kiezen veel mensen voor een traprenovatie. Utrecht kent veel specialisten die door hun uitgebreide ervaring uw trap binnen no-time een ware metamorfose geven. Een trap laten bekleden / renoveren brengt tal van pluspunten met zich mee. Naast dat een trap bekleden met bijvoorbeeld tapijt of vloerbedekking de hele uitstraling van uw woning kan veranderen, verbeterd u de veiligheid ook. Lees snel verder over hoe u de beste traprenovatie specialist in de provincie Utrecht vinden kunt. En wat voor prijs hebt u in gedachten?

Gratis offerte voor traprenovatie aanvragen

Voor het kiezen van een traprenovatie specialist in Utrecht is deskundig advies en een duidelijk overzicht van de kosten onmisbaar. Daarom bieden wij u via Traprenovatie.com een gratis offerte aan. Zo kunt u vrijblijvend alles nog eens rustig doornemen. Het zijn alleen de allerbeste experts van Utrecht die u hier vindt!

Trap renoveren in Utrecht?

Veel mensen denken dat het zelf opknappen van hun trap goedkoop is. Dat een traprenovatie vakman in Utrecht veel kosten met zich mee brengt. Dit is een verkeerd beeld. Traprenovatie is hedendaags een gemakkelijk en snel karwei welke tegen scherpe prijzen uitgevoerd kan worden. Door nieuwe treden over de bestaande heen te leggen hoeven trappen niet meer volledig weggebroken te worden.

Overzettreden zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan hout als laminaat of eiken. Maar tapijt of vloerbedekking is ook een vele gekozen alternatief. Uw traprenovatie professional in Utrecht adviseert u graag over wat bij uw woning en persoonlijke wensen past. Ontdek nu snel de prijzen door het aanvragen van een gratis offerte.