Traprenovatie Utrecht

Vergelijk 225 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Utrecht

Het gaat om een open trap De trap bevindt zich binnen mijn appartement, van de tweede naar de derde

Zevenwouden, Utrecht

Oude trap met plateau tussen. Houten treden, wit stootbord, witte randen en een nieuwe trapleuning m

Kempische Steenweg, Hasselt

Trap met eiken bekleden, ook stootborden en onderzijde trede. Plus afwerking naar verdiepingsvloer.

Bergeend, Bunschoten-Spakenburg

Nieuwe trapbekleding op maat

Zelf jouw oude trap verbouwen kan een tijdrovend en gecompliceerd karwei zijn. Schuren, zandstralen en giftige verf verwijderen kun je beter overlaten aan een professional. Daarom kiezen veel mensen voor een traprenovatie. Utrecht kent veel specialisten die door hun uitgebreide ervaring jouw trap binnen no-time een ware metamorfose geven. Wil jij de trap bekleden of compleet renoveren? Vergelijk dan via Slimster lokale bedrijven op prijzen, service en kwaliteit. Laat jouw wenteltrap renoveren of die open trap bekleden, naar jouw wens. Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap renoveren in Utrecht?

Veel mensen denken dat het zelf opknappen van hun trap goedkoop is. Dat een traprenovatie vakman in Utrecht veel kosten met zich mee brengt. Dit is een verkeerd beeld. Traprenovatie is tegenwoordig een gemakkelijk en snel karwei, welke tegen scherpe prijzen uitgevoerd kan worden. Door nieuwe treden over de bestaande heen te leggen hoeven trappen niet meer volledig weggebroken te worden.

Besparen op jouw traprenovatie in Utrecht?
Gratis offerte

Overzettreden zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt hierbij denken aan hout als laminaat of eiken. Maar tapijt of vloerbedekking is ook een vele gekozen alternatief. Jouw traprenovatie professional in Utrecht adviseert je graag over wat bij jouw woning en persoonlijke wensen past. Ontdek nu snel de prijzen door het aanvragen van een gratis offerte.

Op zoek naar inspiratie voor het renoveren van jouw trap?
Traprenovatie voorbeelden

Laagste prijs traprenovatie Utrecht

Woon jij in de provincie Utrecht en zoek je een ervaren specialist voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen, kwaliteit en service. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Utrecht

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal