Javascript is disabled, features may not work

Laatste 3 kozijnen in Utrecht

Aan de achterkant van onze woning hebben wij acht grote ramen (twee hoog, vier breed) die schuin ove

De Weide, Houten

kozijnen 2 kamers naast elkaar. Totaal afmeting is ongeveer 370cm breed x 150cm hoog. kamer 1 : 1x

Amsteloord, Woerden

vervangen raam en deurkozijnen en mogelijk ook de houten gevel in een jaren 60 rijtjes woning

Kometenlaan, Bilthoven

Kozijnen laten plaatsen in Utrecht

Slimster heeft een landelijke dekking met meer dan 1032 aangesloten bedrijven. Ook in Utrecht zijn een aantal experts uit ons netwerk werkzaam. Hierdoor is er altijd een referentie dicht bij jou in de buurt. Tevens bespaar je op de voorrijkosten en stimuleer je de lokale economie. Kies je voor nieuwe traditionele houten kozijnen, kunststof kozijnen met houtlook of onderhoudsvrije aluminium kozijnen? Door de ervaring van onze aangesloten bedrijven zijn er allerlei type ramen en soorten deuren beschikbaar. Benieuwd naar de kozijn mogelijkheden? Vraag via Slimster eenvoudig tot maximaal 4 offertes aan en kies het bedrijf wat het beste bij je past.

Meer over het vervangen van kozijnen?
Kozijnen vervangen

Prijzen van kozijnen

De prijzen van de verschillende soorten ramen en allerlei type deuren lopen uiteen. Zo is de prijs van houten kozijnen lager dan die van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben houten kozijnen wel meer onderhoud nodig dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor kunststof met houtlook, waardoor je die klassieke uitstraling hebt van hout, maar dan zonder het nodige onderhoud. Slimster adviseert je daarom om niet alleen op de prijs te letten, maar ook te letten op kwaliteit en service. Weet je nog niet welke kozijnen je wilt hebben? Dan kun je via Slimster inspiratie opdoen voor kozijnen of vraag een kozijn-offerte aan voor informatie vanuit experts uit ons netwerk.

Gratis kozijn offertes in Utrecht

Vraag via Slimster offertes aan en je komt in contact met maximaal 4 aangesloten regionale bedrijven die werken in Utrecht. Jij kunt de ontvangen offertes slim vergelijken op prijs én kwaliteit en je kiest het bedrijf wat het beste bij je past. Wil je liever eerst een afspraak? Geen enkel probleem, want experts uit ons netwerk plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Hierdoor kunnen ze ook direct de huidige situatie bekijken, waardoor je achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Vergelijk meer dan 1032 aangesloten specialisten

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal