• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 199.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Kozijnen Houten

Vergelijk 865 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Houten

Vervangen van een aantal kozijnen. Hier moet dan tripple glas (HR+++) in. Het gaat in totaal om 11 k

Tiendhoeve, Houten

Eén keer een binnenkozijn met twee taats openslaande deuren voorzien van één horizontale roede met t

Herenweg, Houten

vervangen achterdeur en raam. Hoogte 245 cm, totale breedte 162 cm, hoogte raam 92 cm Boven de deur

Sijsjeshaag, Houten

Kozijnen offerte

Kozijnen laten plaatsen in Houten

Je woont in de omgeving Houten en je wilt ramen vervangen of deuren plaatsen? Vraag dan via Slimster een kozijn-offerte aan en kom in contact met maximaal 5 bedrijven. De bedrijven slim vergelijken op prijzen én kwaliteit was nog nooit zo gemakkelijk. Door het vergelijken van de ontvangen offertes bespaar je op de prijs van nieuwe kozijnen. Zo komt die nieuwe kunststof schuifpui of kunststof kozijnen wel heel dichtbij.

Klassieke kozijnen of moderne kozijnen?

Bij het kiezen van kozijnen heb je de keuze uit verschillende soorten en allerlei materialen kozijnen. Klassieke kozijnen zijn verkrijgbaar in hardhout. Zo bieden een houten kozijnen charme en stijl. Een modernere variant is te vinden in kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Beide materiaalsoorten zijn vrijwel onderhoudsvrij en bieden weerstand tegen invloeden van het weer. De kosten tussen de materialen verschillen nogal. Zo is de prijs voor houten kozijnen lager dan die van kunststof of aluminium. Echter heeft elk materiaal zo zijn eigen voordelen.

Vind de juiste kozijnspecialist in de omgeving van Houten

Het vinden van de juiste aanbieder en de beste prijs is niet gemakkelijk. Bij Slimster zijn een tal van specialisten aangesloten die werken in de omgeving van Houten. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden en jou adviseren welke kozijnen het beste bij je woning passen. Vraag via ons kozijn offertes aan en uit de ontvangen offertes kies jij het bedrijf wat het beste bij je past met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Houten

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal