• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Rhenen

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Rhenen

  Beste..., Wij willen graag in november 2018 onze trap laten renoveren. Het betreft een dichte trap

  Radboudweg, Rhenen

  Twee dichte houten trappen. Zijn nu wit geschilderd. Recht omhoog dus zonder boog. Landelijke stoere

  Dijkershof, Rhenen

  Vrijblijvend advies van een expert: Ja, bel mij voor een afspraak Aantal treden: 13 Open of dichte

  De Toltoren, Rhenen

  Traprenovatie offerte

  Complete traprenovatie Rhenen

  Op zoek naar de beste vakman voor een traprenovatie? In Rhenen staan onze specialisten van Slimster klaar om je te helpen met het trap renoveren. Een traprenovatie is een bijzondere gelegenheid. De trap moet namelijk mooi én veilig zijn. Daarom kan jij je het beste laten adviseren door een specialist en het trap renoveren aan die specialist overlaten. Benieuwd naar alle mogelijkheden, trapbekleding materialen en bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan via Slimster en bespaar direct!

  Materialen voor trapbekleding

  Jouw trap staat waarschijnlijk op een belangrijke en zichtbare plaats in huis, zoals de hal of woonkamer. Daarom is het belangrijk dat de trap de uitstraling heeft die je wilt hebben. Je kunt kiezen uit verschillende materialen voor trapbekleding, zoals eiken, laminaat, PVC en linoleum. Ieder materiaal heeft haar eigen kenmerken en prijs. Twijfel je nog? Laat je dan informeren in een vrijblijvend adviesgesprek met de traprenovatie specialist!

  Jouw trap laten bekleden

  Door gebruik te maken van halve manen, tapijt of vloerbedekking wordt jouw trap ook veiliger. De treden worden door de trapbekleding stroever waardoor je minder snel uitglijdt. Als jouw huidige vloerbedekking, tapijt of halve manen versleten zijn is het verstandig om nieuwe trapbekleding aan te leggen zodat de trap weer net zo stroef is als toen je de bekleding nieuw had. Trap bekleden is binnen enkele uren gerealiseerd!

  Besparen op jouw traprenovatie in Rhenen?

  Goedkoop trap renoveren in Rhenen

  Woon jij in Rhenen of omgeving en zoek je de beste traprenovatie specialist? Vraag dan nu gratis trapbekleding offertes aan via Slimster en vergelijk lokale bedrijven. Controleer de vakmannen op prijs én kwaliteit en selecteer de specialist met de voordeligste aanbieding. Laat jouw trap renoveren of bekleden, compleet naar jouw smaak. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten voor jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Rhenen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal