• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Renkum

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Renkum

  Ik zoek iemand die mijn trap kan bekleden. Het is een houten trap +/- 15 treden 2 bochten.

  Van Ingenweg, Renkum

  pvc of laminaat 13 traptreden met kwartslag bocht bovenin. binnen een maand plaatsen, kan financieel

  Simon de Vliegerstraat, Renkum

  De trap bekleden en stootrandjes maken om uitglijden te voorkomen.

  Akkersdreef, Renkum

  Traprenovatie offerte

  Voordelige traprenovatie in Renkum

  Het zuidelijkste puntje van De Veluwe hoort ook tot de regio’s waar de specialisten van Slimster beschikbaar zijn. Dus zoek jij iemand die jouw trap kan renoveren in Renkum? Dan hebben wij verschillende aanbiedingen voor je met lokale specialisten uit Renkum. Vraag gratis offertes aan en vergelijk de prijzen van traprenovatie bedrijven uit jouw eigen omgeving. Laat je adviseren over materiaalkeuze, ontwerp en extra opties om jouw trapbekleding compleet naar wens samen te stellen.

  Trap laten renoveren

  De trap is een belangrijk onderdeel van jouw huis. Daarom is het belangrijk dat deze in optimale staat verkeert. Zie je de slijtplekken zitten en glijdt je voet steeds vaker weg? Dan is het misschien tijd om jouw trap te laten renoveren. Hierdoor ziet de trap er niet alleen beter uit, maar is hij ook veiliger. Zijn de trappen nog wel veilig, maar is het tapijt versleten? Kies dan voor trap bekleden in plaats van trap renoveren en bespaar op de kosten!

  Besparen op jouw traprenovatie in Renkum?

  Materialen voor jouw traprenovatie

  Jouw trap kan gerenoveerd worden met onder andere hout, laminaat en pvc. Hierdoor krijgt jouw trap de warme uitstraling die hout kan geven. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor tapijt, sisal of vloerbedekking om de trappen te bekleden. Dit is meestal goedkoper.

  Niet alleen het hout, maar ook de bekleding van de treden helpt jouw trap warmte uit te stralen. Door gebruik te maken van halve manen, tapijt of vloerbedekking is de trap niet alleen stroever, maar ook warmer aan de blote voeten. Tot slot kun je kiezen voor linoleum of blauwstaal als trapbekleding materiaal. Lastige keus? De vakman uit Renkum kan precies uitleggen welk materiaal het best past bij jouw trap en woning.

  Weet je niet precies welk materiaal je moet kiezen voor jouw traprenovatie? De specialist geeft je vrijblijvend advies over alle materialen!

  Balustrade en trapverlichting

  Er is meer mogelijk dan alleen het renoveren van de treden bij een traprenovatie. Ook de stevigheid van de balustrade en de trapverlichting wordt verbeterd. Niet alleen omdat dit veiliger is, maar door een nieuwe balustrade en sfeervolle verlichting kun je jouw trap een persoonlijk tintje geven.

  Trap renoveren in Renkum voor de laagste prijs

  Om de juiste traprenovatie specialisten uit de omgeving van Renkum te krijgen vraag je hier een gratis offerte aan. Je ontvangt maximaal 4 vrijblijvende offertes, welke je kunt vergelijken op prijs én kwaliteit. Kies de vakman die het best aansluit bij jouw wensen en laat je trap renoveren. Door gebruik te maken van het Slimster-netwerk kun je tot wel 45% besparen op de kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Renkum

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal