Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Arnhem

Vergelijk 221 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Arnhem

We willen graag een Z trap met eikenhout bekleed. Het gaat om eventueel 2 trappen waarvan 1 open tra

Beeldhouwerstraat, Arnhem

Trap is nu bekleed met vloerbedekking, is van hout, houten treden en houten armleuningen. Trap komt

Van Huevenstraat, Arnhem

Gesloten trap, maar ik wil alleen de treden laten doen, liefst met wit eiken.

Klaverstraat, Arnhem

Traprenovatie offerte

Is jouw trap aan vervanging toe? Of ben je net in een nieuwe woning getrokken en niet tevreden met de huidige uitstraling van de trappen? Denk dan eens aan een traprenovatie. De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten zijn ook actief in de regio Arnhem. Zij kunnen de trap renoveren of de trap bekleden, compleet afgestemd op jouw wensen. Benieuwd naar de kosten? Vraag eenvoudig gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale vakmannen.

Op zoek naar de beste deal voor jouw traprenovatie? Vergelijk via Slimster maximaal 4 gratis offertes van regionale bedrijven!

Voordelen traprenovatie door regionale specialist

  • Gemakkelijk en snel een afspraak plannen
  • Bespaar op diverse kosten (zoals voorrijkosten)
  • Stimuleer met jouw klus de lokale economie

Trap renoveren in Arnhem

Je hebt verschillende mogelijkheden om de trap te laten renoveren in Arnhem. Materialen als hout, denk aan eiken of laminaat, worden volop gebruikt. Daarnaast heb je veel extra opties ter afwerking van de trap. Kies voor een uitstraling die past bij de woning. Kies je voor een klassieke uitstraling of wil je toch liever modern? Laat jouw trap renoveren door een traprenovatie specialist via Slimster en bespreek al jouw wensen!

Trap bekleden of stofferen?

Soms is een volledige traprenovatie helemaal niet nodig om de trap er weer als nieuw uit te laten zien. Kies in dat geval voor trapbekleding en bespaar op de kosten. Zo zijn materialen als tapijt en sisal verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. Het opnieuw bekleden van de trap duurt slechts een paar uur. Hierdoor heb je weinig overlast en blijft de totale prijs laag, maar creeer je wel een geheel nieuwe uitstraling!

Vergelijk traprenovatie specialisten in Anrnhem

Traprenovatie Arnhem voor de laagste prijs?

Wil je jouw trap laten renoveren in Arnhem of omliggende dorpen? De door ons geselecteerde bedrijven zijn werkzaam in Gelderland en leveren de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Wil je tot wel 45% besparen op de kosten van trapbekleding of traprenovatie? Vraag gratis offertes aan en vergelijk tot wel 4 specialisten met elkaar, op basis van prijzen en kwaliteit. Je kiest vervolgens zelf wie de beste deal heeft en jouw traprenovatie gaat uitvoeren.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Arnhem

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal