Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Elst

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Elst

Dat de trap er weer netjes uitziet en dat het geluid dempt

Platenmakersstraat, Elst

We willen graag betonlook. Op dit moment zijn we slechts op zoek naar richtprijzen

Dierenriem, Elst

Gesloten trap met 14 treden. Zijkanten van de treden moeten ook bekleed worden. Volledig bekleden.

Kievitshof, Elst

Traprenovatie offerte

Voordelige traprenovatie in Elst

Stoor jij je er al tijden aan dat de trap er niet meer zo mooi uitziet? Of is jouw trap onveilig geworden door loszittende materialen of te gladde stukken? Het is niet direct nodig om een nieuwe trap te laten plaatsen. De bij Slimster aangesloten bedrijven in de regio van Elst zijn namelijk ervaren in het renoveren en bekleden van trappen. Dit is goedkoper dan het vervangen van de trap én deze klus is vaak binnen 1 dag al geklaard. Benieuwd naar alle mogelijkheden en trapbekleding kosten? Vraag een gratis offerte aan via Slimster en vind de beste deal voor traprenovatie in Elst!

Wil jij tot 45% besparen op jouw traprenovatie?

Versleten trap renoveren?

De trap is een plek is huis die snel slijt. Door het hoogteverschil vallen de slijtageplekken, afbladderende verf, loskomende stukken bekleding, etc. bovendien erg op. Jouw trap renoveren is een investering waar je vervolgens nog vele jaren plezier van heeft. Wellicht helpt het je zelfs om jouw huis in de toekomst (duurder) te verkopen.

Verschillende opties voor traprenovatie

Jouw trap laten opknappen kan door hem opnieuw te bekleden, trapwangen te plaatsen en/of een trapleuning aan te brengen. Maar je kunt ook LED-verlichting installeren bij de treden of zelfs een hele nieuwe trap te laten bouwen.

Voor het uiteindelijke woongenot en het gebruiksgemak, maar ook voor de prijs van de traprenovatie, is het trapbekleding materiaal een belangrijke factor. Kies je voor een trap van eikenhout, dan kies je voor een sfeervolle trap die zeer bestendig is, maar wat duurder is in de aanschaf. Een PVC trap is extreem slijtvast, waterdicht en gemakkelijk schoon te houden. Terwijl tapijt trapbekleding op de treden lekker goedkoop is en warme voeten oplevert, maar ook veel vlekjes en stof absorbeert.

Benieuwd naar alle opties voor afwerking van jouw traprenovatie?

Traprenovatie in Elst voor de beste prijs

Woon jij in Elst of omgeving en wil je graag jouw trap laten renoveren? Via Slimster kun je alle traprenovatie specialisten uit jouw eigen regio vergelijken op prijs én kwaliteit. Vraag gratis offertes aan en ontvang maximaal 4 offertes voor trapbekleding in Elst. Welk bedrijf biedt jou de beste deal? Kies deze vakman en geniet op korte termijn van een fantastische nieuwe trap compleet naar jouw wens!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Elst

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal