Laatste 3 traprenovatie in Gelderland

Zwarte open trap met 13 treden en een 90 graden draai naar rechts (van onderaf gezien). Zowel de tra

Tolhuis, Nijmegen

Gesloten trap van 12 treden waarbij traptrede en stootborden bekleed moeten worden .

De Lingert, Wijchen

Het gaat om 2 trappen volledig opnieuw bekleden. Er zat vloerbedekking op. Deze halen we er zelf af.

De Pergola, Apeldoorn

Nieuwe trapbekleding in Gelderland

Op zoek naar een nieuwe trap? Trappen worden dagelijks veel gebruikt en zijn op den duur toe aan een traprenovatie. Gelderland heeft veel experts die je graag van dienst zijn. Een trap laten bekleden of renoveren heeft een aantal voordelen. Naast een opgeknapte look die jouw woning weer laat stralen, zorgt een vernieuwde trap ook voor meer veiligheid. Wij hebben de beste specialisten in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Zij werken met de beste materialen en plaatsen tal van extra trapbekleding opties. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

Jouw trap bekleden of renoveren

Steeds meer mensen laten hun trap renoveren. Tegenwoordig is dit ook in alle stijlen mogelijk. Wat dacht je van hout soorten als laminaat en eiken? Of misschien ga je wel voor tapijt of vloerbedekking. Een traprenovatie professional in de provincie Gelderland informeert jou graag over alle mogelijkheden.

Veiligheid is ook een belangrijk voordeel van een trap laten bekleden of renoveren. Na verloop van tijd ontstaan er slijtplekken op de treden en deze vormen een groot gevaar. Doordat het oppervlak glad is glijd je gemakkelijk uit. Bij houten trappen ontstaan er ook vaak splinters, ook deze zorgen er voor dat een oude trap niet meer veilig is. Of je nu een complete metamorfose wilt of slechts een kleine aanpassing, het inwinnen van vakkundig advies is onmisbaar.

Besparen op jouw traprenovatie in Gelderland?

Laagste prijs traprenovatie Gelderland

Woon jij in Gelderland en zoek je een betrouwbare specialist voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Of je nu in Harderwijk of Arnhem woont, bij ons vind je altijd de scherpste aanbieding. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar flink op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Gelderland

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal