• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Winterswijk

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Winterswijk

  Gesloten trap met 1 kwart draai naar rechts. 14 treden. momenteel zit het tapijt er 20 jaar op, nu i

  Plataanlaan, Winterswijk

  Opentrap maar wij hebben geprobeerd dicht te maken 13 treden

  Jasmijnlaan, Winterswijk

  Wij hebben een open trap, maar die willen we graag dicht hebben, 13 treden

  Groen van Prinstererstraat, Winterswijk

  Traprenovatie offerte

  Vervallen trap renoveren in Winterswijk

  Niet alleen in de Randstad, ook in de Achterhoek hebben we specialisten om jouw trap te renoveren. Woon jij in Winterswijk of de nabije omgeving? Dan kun je via Slimster eenvoudig traprenovatie specialisten vergelijken om de beste deal te vinden. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen jouw trap renoveren of jouw trap bekleden, compleet naar jouw wens. Wil je een open trap dichtmaken? Of is jouw oude wenteltrap niet meer veilig? Het inschakelen van een lokale vakman heeft diverse voordelen!

  • Je bespaart flink op voorrijkosten
  • Je stimuleert de regionale economie
  • Je kunt sneller een afspraak plannen

  Materialen voor jouw traprenovatie

  Een trap laten renoveren kan met materialen zoals eikenhout, laminaat en pvc. Laminaat en pvc zijn in meerdere motieven en kleuren te krijgen, ook kunnen ze dezelfde uitstraling krijgen als verschillende houtsoorten. Er zijn ook meerdere echte houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor jouw traprenovatie. Je kunt tijdens het gratis adviesgesprek meer informatie krijgen over alle traprenovatie materialen en kleuren.

  Renoveren met trapbekleding

  Een trap extra uitstraling geven kan met trapbekleding. Je kunt voor trap bekleden kiezen wanneer de trap nog in goede staat is, maar je toe bent aan een nieuwe frisse look. De traptreden hoeven niet aangepakt te worden maar worden bekleedt met materiaal. Trapbekleding met tapijt is zeer populair in Winterswijk. Tapijt geeft vaak een statige uitstraling, bijvoorbeeld doordat er een lang Perzisch achtig tapijt wordt gebruikt.

  Bespaar tot wel 45% op jouw traprenovatie

  Besparen op jouw traprenovatie in Winterswijk?

  Woon jij in Winterswijk en ben je benieuwd naar de kosten voor traprenovatie? Vergelijk via Slimster eenvoudig specialisten uit jouw eigen regio. Vraag gratis offertes aan en bekijk alle prijzen en mogelijkheden. Heb jij bedrijf gevonden die voldoet aan jouw eisen? Kies deze vakman en laat hem jouw trap renoveren of bekleden voor de scherpste prijs. Je kunt tot wel 45% op de gehele renovatie en trapbekleding besparen!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Winterswijk

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal