• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 179.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Almelo

Vergelijk 207 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Almelo

oude woning smalle rechte trap ca 80 cm breed 13 aantrede + wel ca 25 cm en optrede ca 20 cm. incl t

Gagelstraat, Almelo

We willen graag onze open trap van 13 treden, waarop nu tapijt ligt, rondom bekleden met eiken. We

Wittem, Almelo

Zolder met xl stroken lijmen 25m2 en halletje 2m2 , vloer is geegaliseerd, en van 2 trappen, 13 tred

De Raadsheer, Almelo

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Almelo

De trap is door zijn functie één van de plekken in huis die het snelst slijten. Door jouw trap te renoveren, oogt het interieur een stuk beter en wordt jouw huis veiliger. Ook in Almelo zijn de traprenovatie specialisten uit het Slimster-netwerk actief. De ervaren vakmannen kunnen jouw trap renoveren of bekleden, compleet naar jouw wens. Wil je alle trapbekleding opties, materialen en mogelijkheden bespreken? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren door een betrouwbare trap-specialist.

Ervaren trapbekleding specialisten

In de regio Twente hebben wij een aantal bedrijven geselecteerd. Deze ervaren specialisten in traprenovaties werken tegen scherpe prijzen. Ze hebben jarenlange ervaring in het renoveren van trappen en het opnieuw bekleden van versleten traptreden. Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Schakel een traprenovatie specialist in via Slimster en vergelijk direct offertes!

Traprenovatie opties

Jouw trap laten renoveren kan om verschillende redenen en op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe trapbekleding (tapijt, sisal of vloerbedekking) op de treden laten plaatsen, een trapleuning plaatsen of de trapwangen laten opknappen of vervangen. Je kunt de trap extra sfeer en allure geven door LED-lampjes bij de traptreden te laten inbouwen.

Goedkope traprenovatie in Almelo

Gratis traprenovatie offerte Almelo aanvragen

Ben jij benieuwd wat de door ons geselecteerde Twentse specialisten voor jouw trap kunnen betekenen en tegen welke prijs? Vraag via Slimster eenvoudig gratis traprenovatie offertes aan en ontvang maximaal 5 prijsopgaven. Zo kun je regionale trapbekleding specialisten vergelijken op prijs én kwaliteit. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45% op de totale kosten besparen.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Almelo

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal