• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Almelo

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Almelo

  zijn 2 trappen. Een net kwart draai en een rechte trap Plus overloop

  Geraniumstraat, Almelo

  Het gaat om een dichte trap met 13 treden. Momenteel zit er vloerbedekking op.

  De Plevier, Almelo

  oude woning smalle rechte trap ca 80 cm breed 13 aantrede + wel ca 25 cm en optrede ca 20 cm. incl t

  Gagelstraat, Almelo

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Almelo

  De trap is door zijn functie één van de plekken in huis die het snelst slijten. Door jouw trap te renoveren, oogt het interieur een stuk beter en wordt jouw huis veiliger. Ook in Almelo zijn de traprenovatie specialisten uit het Slimster-netwerk actief. De ervaren vakmannen kunnen jouw trap renoveren of bekleden, compleet naar jouw wens. Wil je alle trapbekleding opties, materialen en mogelijkheden bespreken? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren door een betrouwbare trap-specialist.

  Ervaren trapbekleding specialisten

  In de regio Twente hebben wij een aantal bedrijven geselecteerd. Deze ervaren specialisten in traprenovaties werken tegen scherpe prijzen. Ze hebben jarenlange ervaring in het renoveren van trappen en het opnieuw bekleden van versleten traptreden. Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Schakel een traprenovatie specialist in via Slimster en vergelijk direct offertes!

  Traprenovatie opties

  Jouw trap laten renoveren kan om verschillende redenen en op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe trapbekleding (tapijt, sisal of vloerbedekking) op de treden laten plaatsen, een trapleuning plaatsen of de trapwangen laten opknappen of vervangen. Je kunt de trap extra sfeer en allure geven door LED-lampjes bij de traptreden te laten inbouwen.

  Goedkope traprenovatie in Almelo

  Gratis traprenovatie offerte Almelo aanvragen

  Ben jij benieuwd wat de door ons geselecteerde Twentse specialisten voor jouw trap kunnen betekenen en tegen welke prijs? Vraag via Slimster eenvoudig gratis traprenovatie offertes aan en ontvang maximaal 4 prijsopgaven. Zo kun je regionale trapbekleding specialisten vergelijken op prijs én kwaliteit. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45% op de totale kosten besparen.

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Almelo

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal