Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Hoogeveen

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Hoogeveen

dichte trap met 14 treden plus een kleine hal van 2.8x2.2

Dunanthof, Hoogeveen

De trap is inmiddels kaal, wil graag opnieuw bekleden met pvc of laminaat

Sloutersverlaat, Hoogeveen

13 traptreden Houtlook traptreden Zwarte stootborden Kwartdraai naar links

Pieter de Hooghstraat, Hoogeveen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Hoogeveen

Een oude en versleten trap is geen mooi gezicht. Daarnaast kunnen slechte traptreden en gladde plekken ook nog eens erg gevaarlijk zijn. Is jouw trap toe aan een goede opknapbeurt? De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten in Hoogeveen kunnen jouw trap renoveren, compleet naar wens. Je kunt kiezen uit diverse soorten materialen, kleuren en afwerkingsopties. Of je nu een wenteltrap, dichte trap of spiltrap hebt. Voor nieuw trapbekleding of een complete renovatie ben je hier aan het juiste adres!

Trap laten bekleden met tapijt

Zijn jouw trappen in de basis nog sterk en veilig, maar is enkel de vloerbedekking oud en lelijk geworden? Dan is trap bekleden een goede keus. Dit is namelijk goedkoper dan een volledige traprenovatie en geeft je de mogelijkheid om een nieuwe look in huis te creëren. Tapijt trapbekleding is tegenwoordig erg populair vanwege de lage prijzen en de vele mogelijke dessins.

Renovatie in 1 dag

Een traprenovatie wordt altijd voor je gerealiseerd binnen één dag. Het grote voordeel is dat het een renovatie ook altijd zeer schoon gebeurd en overlast tot een minimum wordt beperkt. Er is namelijk geen sloopwerk noodzakelijk om de trap te herstellen. Hoogste moeten er wat oude treden weg gehaald worden. Je profiteert binnen een dag van een mooie veilige nieuwe trap.

Besparen op jouw traprenovatie in Hoogeveen?

Traprenovatie Hoogeveen voor de scherpste prijs

Woon jij in Hoogeveen of omgeving en zoek jij een goede traprenovatie specialist? Via Slimster vergelijk je nu gratis offertes op prijs én kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van nieuwe trapbekleding inclusief uurtarief in Drenthe!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hoogeveen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal