• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Groningen

Vergelijk 189 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Groningen

Zijn 3 studenten die zsm een trap willen laten bekleden. Hebben geen voorkeur voor welk materiaal. Z

Rijnstraat, Groningen

Gesloten trap met 2 draaien 13 treden en 14 stootpanelen met een overloop van ca. 2mtr.

Bernhardlaan, Groningen

Wij hebben twee lekkage gehad in ons huis vanaf de zolder tot aan de begane grond. Sindsdien kraken

Nijensteinheerd, Groningen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Groningen

Van het zuiden tot helemaal in het noorden van Nederland, onze specialisten komen overal. Ook voor jouw traprenovatie in Groningen ben je dus bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij je langs om jou vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheid voor trapbekleding. De bedrijven uit het Slimster-netwerk kunnen alle soorten trappen renoveren. Wil je een oude wenteltrap renoveren? Of een open trap dichtmaken? Vraag direct gratis offertes aan en bespaar tot 45% op de totale kosten!

Materialen, kleuren en opties

Voor het vernieuwen van een trap is veel mogelijk. Heb je een moderne woning of juist een oudere woning met klassieke uitstraling? Voor alle woningen hebben wij een passende oplossing met bij bijbehorende opties zoals een balustrade, trapverlichting of halve manen op de traptreden. Ook in Groningen staan de traprenovatie specialisten van Slimster voor je klaar!

Trap laten bekleden

Een van de opties die onze vakmannen bieden is het laten bekleden van de trappen met tapijt. Trapbekleding met tapijt kent een aantal voordelen, waaronder de redelijke lage prijs en de vele mogelijkheden op het gebied van dessins. De trap bekleden is een goede en voordelige optie wanneer de trap nog sterk en veilig is, maar je graag een nieuwe uitstraling wilt.

Bespaar op jouw traprenovatie in Groningen

Besparen op traprenovatie Groningen

Woon jij in Groningen of omliggende dorpen en moet jouw trap opgeknapt worden? Via Slimster vind je eenvoudig de juiste vakman voor de klus. Vraag gratis offertes aan en vergelijk de traprenovatie specialisten op kosten én kwaliteit. Door te besparen op trapbekleding materialen en voorrijkosten kan jouw trap renoveren wel 45% goedkoper worden!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Groningen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal